Visitkort med gratis program

Visitkort med gratis program

Visitkort er dit ansigt uadadtil. Næsten, men hvordan udformer du dit eget visitkort? Rundt omkring på nettet er der mange muligheder for at udforme og bestille dine personlige visitkort. Faktisk findes sådanne sites i metermål, og det kan være svært at se fordele og ulemper ved de tilbud, der strømmer dig i møde, når du overvejer at få fremstillet dine personlige visitkort. Derfor kan der være fordele ved at bruge et program på computeren, hvor det er dig selv, der bestemmer hvad og hvor meget der skal printes. Microsoft Publisher er et eksempel på et købeprogram, der kan hjælpe dig med at designe visitkort, men der findes alternativer. Et af dem hedder CardWorks Free Business Card Software.

Visitkort i mange farver

Programmet er gratis, og det eneste du skal være opmærksom på, er de potentielle toolbars, du risikerer at få med i købet, når du installerer det på din harddisk. Derfor synes jeg du skal installere dette visitkort software mens du tænker dig grundigt om med musen i hånden! Desuden skal du leve med at programmet sender dig hen til firmaets hjemmeside første gang du lukker CardWorks Free Business Card Software. Men bortset fra disse to ankepunkter får du rigtigt meget for pengene!

CardWorks Free Business Card Software indeholder en række forskellige skabeloner til visitkort, som du med stor sandsynlighed finder nogle brugbare imellem. Desuden kan du downloade yderligere skabeloner fra firmaets hjemmeside. Du kan naturligvis ændre på farver, skrifttyper, fotos, logoer med videre, og dine visitkort fremstilles i gængse standardstørrelser, så de matcher de ark, som kan købes i diverse kontorforsyninger. Du kan naturligvis også kreere visitkort med tryk på begge sider. Du kan desuden eksportere dine visitkort som PDF-fil og derved åbne dem på de fleste computere. CardWorks Free Business Card Software virker til pc’er med nyere Windows installationer. Jeg glæder mig til at se dit flotte og gratis visitkort 😉

www.nchsoftware.com/businesscard

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.