Lån falske logins

Lån falske logins

Nettet er et behageligt sted at opholde sig, når der skal hentes oplysninger om dit og dat. Den ene hjemmeside efter den anden er proppet med informationer, og som almindelig netbruger er det en smal sag at finde og læse disse informationer. Som regel i al fald. Somme tider kan små forhindringer nemlig godt dukke op, for eksempel hvis det kræver et login for at få fat i informationerne. Visse debatforummer kræver at man er registreret medlem for at læse tråden fuldt ud, mens andre sites kun viser den fulde artikel, hvis man er registreret bruger på sitet. Løsningen er at du registrerer dig på sitet, og derved risikerer du at sitet misbruger din mailadresse mv.

Det er jo ret opslidende at skulle registrere sig på en hjemmeside blot for at fiske nogle få informationer ud af besøget. Derfor kan det være en ide at låne et midlertidigt login, hvis man ellers kan finde et. Sådanne lånbare logins med brugernavn og password hænger jo ikke på træerne, så hvad gør man? Et forsøg kunne være at besøge BugMeNot!

BugMeNot er en hjemmeside, hvis eneste service er at låne dig et login til nogle af de velbesøgte websites på nettet. Systemet er egentlig ret enkelt: brugere fra hele verden opretter et login på et site, og dette login videregiver de til andre brugere på BugMeNot. Derved gør man altså hinanden en tjeneste.

Sådan gør du
Gå ind på www.bugmenot.com

Indtast adressen på den hjemmeside hvortil du mangler et login

Efter kort tid får du en liste med logins du kan forsøge dig med

Hvis ingen af de angivne logins virker, opfordres du til at oprette et login på den pågældende hjemmeside og derefter indtaste dette login på BugMeNot.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.