Læs gratis bøger på nettet.

Læs gratis bøger på nettet.

Selv om du bruger meget tid på nettet, så kan det fra tid til anden være rart at læse andet end nyheder eller sladder, det kunne jo eventuelt være en bog. Selvfølgelig kan man investere i en e-book reader særlig hvis man vil til at læse det der er in i øjeblikket. Dog skal man også være villig til at betale for for både e-book og de romaner man vil læse. Det er faktisk slet ikke spor svært at læse bøger online på nettet. Men det kunne også være at man er nysgerrig efter at læse gratis bøger på nettet.

Læsebøger online

Hvis du bare er interesseret i at læse poesi,noveller, romaner og børnebøger på engelsk, der endnu ikke er blevet udgivet af et forlag, så har du på nedenstående site mulighed for at stifte bekendtskab med folk, der har noget på hjertet. Det kunne jo også være at du har en historie du aldrig har fået dig taget sammen til at få sendt til et forlag, så har du her muligheden for at at uploade din novelle, roman eller digt, hvis du er medlem. Hermed hjælper du andre folk til at læse dine gratis bøger på nettet.

Hvis du kun er interesseret i at læse gatis bøger online på nettet er det dog ikke nødvendigt at være medlem, du har så et udvalg på over 16.000 bøger at vælge imellem. Det er nemt at finde rundt på siden, og når du har fundet noget du er interesseret i så klikker du på bogen og på Read, og så er du i gang.

www.bookrix.com/

Gå ikke glip af vores gratis nyhedsbrev!

* Din mailadresse:
 
Email marketing by MailPlatform.dk

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.