Lækre apps: sådan sparer du penge

Lækre apps: sådan sparer du penge

Vi ønsker naturligvis alle sammen at spare så mange penge som muligt. I takt med den teknologiske udvikling opstår der flere og flere apps, som hjælper folk med at spare penge i hverdagen. Her får du 5 forskellige apps, som hver dækker forskellige scenarier i danskernes hverdag.

Chaser – Spar penge på dine dagligvarer

Chaser en genial app, som hjælper dig med at finde de bedste tilbud i de forskellige dagligvarebutikker. Når du går på indkøb, køber du med stor sandsynlighed alle dine dagligvarer i samme dagligvarebutik. Dette er naturligvis også det nemmeste, hvis du har en travl hverdag. Der er dog mange penge at spare, hvis du vælger at besøge flere dagligvarebutikker.

Chaser er en app, som hjælper dig med at finde de billigste dagligvare, når du skal på indkøb. Ved at indtaste den vare du søger, finder Chaser den butik, som sælger varen til den billigste pris. Du vil efter få gange indse, hvor mange penge der er at spare ved at handle i forskellige dagligvarebutikker.

Lommebudget – Hav dit budget i lommen

Lommebudget er en app, som giver dig et fyldestgørende overblik over dit daglige forbrug. Du kan ved få klik, indtaste hvor mange penge du har til rådighed, og let ændre dit forbrug måned for måned. Når du har en udgift, kan du let indtaste denne, og Lommebudget fortæller dig, hvor mange penge du har til rådighed resten af måneden.

Et budget er naturligvis altid en god idé at have, og Lommebudget giver dig på en nem måde, et meget overskueligt overblik over dit månedlige forbrug. Udover at give dig et fyldestgørende overblik, giver Lommebudget dig også andre tips og tricks. Disse tips handler f.eks. om, hvordan du kan spare penge på eksempelvis dit el-forbrug.

Buy Me a Pie! – Lav en indkøbsliste og hold dig til den

Mange danskere handler i dagligvarebutikker hver dag. Hvis du er en af dem, som handler i en dagligvarebutik hver dag, er du muligvis også en af dem, som ofte bliver fristet af lækkerier, og dermed foretager impulskøb. Impulskøb kan løbe op i mange penge, hvis du ofte ikke kan stå for fristelserne. Derfor er det en god idé at holde dig til en indkøbsliste.

Et godt råd er, at du sætter dig ned, og bruger to minutter på at udarbejde denne, så du præcis ved, hvad du skal have. Herefter er det meget vigtigt, at du holder dig til denne indkøbsliste, så du undgår de impulskøb, som mange ikke kan modstå. Buy Me a Pie! er også smart, da du nemt og hurtigt kan dele indkøbslisten med din mand/kone/kæreste, så I begge har overblik over, hvilke varer som skal købes ind.

For Resten – Undgå madspild og spar penge

For Resten er en genial app, hvis du vil undgå madspild. Du har muligvis oplevet, at du kigger i køleskabet, din kreativitet er sluppet op, og du ved ikke hvad du skal lave ud af de rester, du finder i køleskabet. For Resten fungerer på den måde, at du kan indtaste de råvarer, du har liggende i køleskabet. Når du har gjort dette, giver For Resten dig en liste over, hvilke retter du kan lave med disse råvarer.

Herved undgår du, at råvarerne i dit køleskab bliver for gamle, og dine penge vil dermed række længere.

Du kan selvfølgelig også bruge app’en til at blive inspireret til din aftensmad. Indtast blot de råvarer du har lyst til at spise, og få en liste over, hvilke forskellige retter denne råvarer indgår i.

FDM – Benzinpriser – Spar penge på når du tanker bilen

FDM – Benzinpriser er en genial app, til dig som kører i bil. Hvis du er bilejer, kender du med stor sandsynlighed til, at det kan være en træls opgave at skulle tanke bilen op. Du har muligvis også oplevet, at efter du har tanket bilen, finder du ud af, at du kunne have sparet penge, ved at tanke bilen et andet sted.

Er du træt af dette scenarie, vil FDM – Benzinpriser være denne rette app for dig. Denne app hjælper dig helt enkelt med at finde det billigste brændstof til dig. Der bliver taget udgangspunkt i din aktuelle lokalitet, og på kort tid får du et overblik over, hvor i dit område du kan tanke bilen til en fordelagtig pris.

Hvis du ønsker at hjælpe andre, som andre hjælper dig, kan du også selv indberette, når du ser prisen på brændstof ved en tankstation. Hvis prisen i app’en ikke er opdateret, kan du hurtigt og nemt, indtaste oplysninger om prisen på brændstoffet.

Artiklen er bragt i samarbejde med Mikonomi.dk, som er en sammenligningsplatform omkring en række finansielle produkter, som ellers kan være noget komplekse.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.