Lækker lyd i Sandberg headset

Lækker lyd i Sandberg headset

Lyden skal være ok, hvis man er en ægte gamer. Dette headset fra Sandberg er godt til prisen.

Sandberg lancerer et nyt headset, der primært henvender sig til gamere, altså computerbrugere som sætter pris på et godt spil. Computerspillerne har ofte højttalersæt sat til computeren, og det kan lyde ret barsk og voldsomt, når lydstyrken kører i de øverste riller, mens skudsalver og diverse skrig gjalder igennem rummet. Derfor er det en glimrende ide at anskaffe sig et sæt høretelefoner med indbygget mikrofon, så man både kan tage og give i de hæsblæsende situationer. Sandberg GameSet er en kraftig sag af et headset, som er specialdesignet til folk der er vilde med at spille, hvor man får et to-vejs højttalersystem for hvert øre, der sammen med den indbyggede to-vejs forstærker giver ekstra fokus på bassen foruden at skabe et flot lydbillede i de øvrige frekvensområder.

Noget ret specielt er de indbyggede vibrationsenheder, der får headsettet til at vibrere ved særligt voldsomme sekvenser. Det giver en helt ny dimension til mange spil, hvor man bedre får følelsen af at stå midt på slagmarken eller at sidde i cockpittet på en jetjager, når motorerne får maksimal gas. For at få vibrationsenheden til at virke er det nødvendigt med supplerende strøm. Her anvender man enten den medfølgende batteriordning eller man kan hive strøm til headsettet via USB.

Sandberg GameSet er et fornuftigt og godt headset til prisen. Vægten er tilpas, hvilket betyder en hel del, hvis man har det på længere tid ad gangen, og hvis man ikke har brug for mikrofonen, skubber man den blot op ad det ene øre via den fleksible arm.

Vejledende pris: 319 kroner. Nærmeste forhandler på www.sandberg.it

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.