Laber ultrabook fra Acer

Laber ultrabook fra Acer

Igennem tiden har jeg haft 2 bærbare pc’er fra Acer. Acer er somme tider udskældt her og der, og kritikken går på at der er tale om et produkt med fejl, skavanker og ustabilitet. De 2 Acer bærbare jeg har haft imellem hænderne igennem en årrække har fungeret perfekt, og der har været tale om pc’er, der har oplevet en del cykelture imellem hjem og arbejde i kursuscentret. Nu er Acer på banen med en splinterny bærbar computer, og den er så slank, at man næsten tror det er løgn. Det er måske også derfor at Acer kalder den lille ny for en ultrabook.

Den eksakte titel for den bærbare computer er Aspire S3, og med en åbningstid på blot 1,5 sekunder tror man næsten ikke sine egne øjne. Med 1,5 sekunder på bagen er der tale om en ganske hurtig sag, og med en tykkelse på blot 13 mm, så kan man næsten ikke undgå at blive noget imponeret. Vægten er på blot 1,3 kg, og det er da også ret overvældende, idet skærmstørrelsen er på pæne 13,3 tommer. Hvis maskinen går i standby, er der strøm til 50 timer, og når man vækker maskinen fra den dybeste søvn, er den atter klar på bare 6 sekunder. Acer Instant Connect sørger for, at Aspire S3 kan kobles på internettet på blot 2,5 sekunder. Indeni ligger en Intel Core i5 eller i7 og fungerer som hurtige processorer. Når det handler om harddisk, er der naturligvis en SSD harddisk i maskineriet. Her kan man vælge mellem 256 SSD og op til 500 GB Harddisk.

Forventet pris på de 2 modeller bliver på henholdsvis 6.500 for den lille model med 250 GB og 9.000 kroner for modellen med 500 GB harddisk.

www.acer.dk/ac/da/DK/content/s-series-home

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.