Kuponkode til i123

Kuponkode til i123

Kuponkode til i123.dk? Det kan du sagtens få! Uden problemer. Kuponkoden får du her på Nettips, men forinden vil jeg gerne lige give et par forklarende ord til læsere, der ikke aner hvad dette her egentlig handler om. Kuponkoder er små hemmelige kodeord, som man typisk indtaster steder, hvor man foretager et køb af en eller anden slags. Det gør i al fald mig vældig nysgerrig, hvis jeg ved et onlinekøb får mulighed for at indtaste en kuponkode, for sådan en kuponkode er lig med rabat. Kuponkoder er med andre ord værd at Google en smule efter, hvis du står ved kasseapparatet ved en webshop, for så er der muligheder for at spare kroner og ører.

Et eksempel er webhotellet i123.dk. Det er et webhotel, som jeg på det varmeste anbefaler. Det er der mange grunde til, men den vigtigste er i123’s kundeservice og kundesupport, som jeg altid har oplevet som uovertruffen, hjælpsom og venlig. Faktisk har jeg i123 og DomainDirect som mine personlige favoritter, hver gang jeg rådgiver kunder, som står og skal bruge et webhotel til deres hjemmesider. Mange går jo efter prisen, når der skal vælges webhotel, og her tilbyder i123 webhoteller i forskellige prisklasser. Billigste webhotel koster 11,25 kroner om måneden, mens den dyre VIP løsning koster 248 kroner om måneden. Derimellem finder du webhotel plads fra 23,75 kroner til 123,75 kroner.

Og så er det at ordet kuponkode atter dukker op. Du kan nemlig, når du bestiller webhotel hos i123, opnå en rabat, hvis du indtaster en kuponkode. Nettips har fået stillet en kuponkode til rådighed, som vores besøgende kan få glæde af. Dette betyder at hvis du bestiller en webhotel løsning hos i123, kan du opnå rabat ved at indtaste følgende undervejs i bestillingen:

NETTPTN

Ved at indtaste denne kuponkode hos i123 opnår du en rabat, der bestemt er værd at tage med. Hvad der er sparet, er tjent! Og som sagt: jeg bruger selv i123 som webhotel på mange kunders vegne, når det handler om at oprette webhotel og (oftest) en WordPress hjemmeside.

www.i123.dk

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.