Kun til de ærlige

Kun til de ærlige

Hvis du sidder og hygger dig med dit rovkopi af Windows, der sandsynligvis ikke er opdateret, og nu tror at du lige kan få en gratis version af Microsofts nye antivirusprogram Microsoft’s Security Essentials. så får du en lang næse. Alex Kochis fra Microsoft’s Genuine Windows team siger at man i dette tilfælde har valgt at tjekke om styresystemet er lovligt, før man får lov at downloade, selv om firmaet i nogle tilfælde har gjort det muligt for indehaverne af ulovlige versioner at opdatere særlig kritiske patch.

Det er dog ikke alle der er enige med Microsoft på det punkt, mange mener at Microsoft burde gøre deres program tilgængelig for alle, en af dem der dog er enige med Microsoft er John Pescatore fra firmaet Gartner, som påpeger at der findes mange andre udmærkede gratis sikkerheds alternativer.

Microsoft’s Security Essentials kom i tirsdags med deres nyeste version der er 1.0.1611.0., programmet kan som sagt benyttes til lovlige versioner af Windows XP, Vista og 7 i både 32bit og 64bit version.

Hvis du sidder med en maskine, hvor der ligger en ulovlig version af Windows, ville jeg foreslå at installere Windows 7 RC version i stedet, da den er gratis et års tid, og hvis maskinen er for svag til at køre Windows 7 så ville et fornuftigt alternativ være at vælge en af de udmærkede Linuxversioner, der kan dække de fleste normale brugeres behov.

Hvis du bruger Windows og mangler en god firewall eller hellere vil prøve et anden antivirusprogram, så tag et smut forbi vores forum. Vi har en del medlemmer der virkelig har styr på det med sikkerheden på Windowsmaskiner.

http://www.neowin.net/news/main/09/10/01/pirating-windows-no-free-security-essentials-for-you

Hvis du vil prøve Microsoft’s Security Essentials så finder du den her:

http://www.softpedia.com/get/Antivirus/Microsoft-Security-Essentials.shtml

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.