Krydsord på nettet

Krydsord på nettet

For ikke så lang tid siden skrev Nettips.dk om en ny hjemmeside på nettet, hvor indholdet er krydsogtværs. Denne omtale afstedkom en henvendelse fra et ægtepar, der er i fuld gang med at etablere noget tilsvarende. Gert og Hanne Reffelt har nemlig åbnet krydsordsportalen Krydsord.dk. På denne portal kan alle krydsordsfanatikere få deres lyst styret, og det skyldes ikke mindst at ægteparret gennem de seneste 20 år har leveret kryds og tværs til en lang række danske nyhedsmedier.

1. november startede Gert og Hanne deres portal, hvor man kan løse krydsogtværs online på skærmen, eller man kan vælge at udskrive til papir og så løse på god gammeldags maner med blyant eller kuglepen. Krydsordene findes i 5 forskellige sværhedsgrader og konceptet er simpelt: vælg dine krydsord og print selv eller løs direkte på skærmen. Valget er dit! Grunden til at ægteparret har startet denne kryds-portal er tiden samt teknologien i tiden. Desuden skal det være nemmere at finde egnede krydsord.

Krydsord til de allerskrappeste
– Indtil nu har man været vant til at krydsord er noget man løser bagest i avisen eller køber i form af et hæfte nede i kiosken. Vores hjemmeside gør det muligt at finde og udvælge sine krydsordsopgaver online, og således kan man helt selv bestemme hvilke opgaver man vil have, og så slipper man for turen ned i kiosken, siger Gert Reffelt fra Krydsord.dk.

Portalen er ikke kun for voksne. Her findes der også krydsord for børn, og faktisk finder man krydsord i forskellige sværhedsgrader: Nem, Medium, Svær samt Ekspertkryds og til de allerskrappeste. Hvis du fornemmer at du kan løse enhver krydsord, bør du ikke føle dig for selvsikker, hvis du udvælger en af Reffelts krydsord. – Jeg kan sagtens lave en krydsord der er så svær at den ikke kan løses. Det er den nemmeste sag i verden. Kunsten er at lave en så folk har en chance, siger Gert Reffelt.

Gert Reffelt afslører i øvrigt at Krydsord.dk har endnu en krydsordsportal i støbeskeen, og denne vil rette sig meget målrettet til børn fra 10 års alderen og opefter. Lige nu er alle krydsord, sudokuer og andre opgavetyper på Krydsord.dk gratis. Denne model vil dog snart blive erstattet af en løsning, hvor hver krydsord koster 1 kr. Men det må da siges at være en overkommelig pris. Jeg vil straks give svigerfar tippet om denne krydsogtværs hjemmeside.

www.krydsord.dk

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.