Krak forbedrer kort

Krak forbedrer kort

Når jeg skal bruge et kort eller satellitfoto, hopper jeg oftest over på Google Maps for at betragte verden sådan lidt fra foroven. Der går næsten Felix Baumgartner i den, og hvis man skal ned i jordhøjde, kan man bruge Googles Street View, som bliver mere og mere udbredt. Jeg har tidligere mødt en af Googles chauffører, som kører Danmark tyndt og fotograferer veje, stræder og gader i stor stil. Nu er den danske pendant, Krak, ude med en forbedret kortservice.

Billedopløsningen har fået et nyk i den rigtige retning hos Krak, hvis korttjeneste nu opgraderes til en såkaldt Retina-opløsning, som er den pt bedste billedkvalitet på markedet. Retina får dig måske til at tænke på Apples bærbare computere og iPads i nyere forklædninger, og Retina-opløsningen på Kraks kortservice skulle betyde at opløsningen indeholder flere pixels, end vores menneskelige øjne er i stand til at se. Denne forbedrede kvalitet gør, at oplevelsen ved computer og tablet bliver endnu flottere, når Kraks kort tages i betragtning.

– Det er naturligt for os at øge opløsningen, efterhånden som brugernes computere og mobile enheder understøtter en billedkvalitet, der langt flottere end før. Med opdateringen til Retina-opløsning er Krak på niveau med de skarpeste kort, der er på markedet, siger Pernille Trolle Brøgaard, som har den flotte titel af Mobile Product Manager i Eniro Danmark. Eniro står bag Kraks tjenester på nettet. Indtil videre kan de høje opløsninger opleves på iPhone og iPad, og senere vil det også kunne opleves på Android.

www.krak.dk

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.