Kopiering af film og musik

Kopiering af film og musik

Er disse program lovlige? Sandsynligvis ikke i Danmark. Denne software bruges til kopiering af film og musik.

Nu er det sådan, at alt det politiske, der har med musik og film at gøre, suverænt styres af film- og musikbranchen, der som altid er hjælpsom med at udforme forbud mod alt hvad der ligner privat ejendomsret. Da jeg ikke vil opfordre folk til at begå ulovligheder, så burde man i første omgang lige tage på besøg på denne ministerielle side, der på en ret indviklet måde forklarer dig, hvad der er lovligt og hvad du må med hensyn til kopiering. For at sige det på den korte måde: Du må overhovedet ikke noget, du skal være glad for at du har fået lov til at betale for at låne din musik eller film, men se selv efter på www.infokiosk.dk/sw9430.asp

Der var på et tidspunkt et software-firma i Tyskland, som var utroligt skrappe til at give brugerne mulighed for at kopiere deres musik og spil. Det blev der ballade over, så det blev forbudt at have dette firma i Tyskland. Firmaet var mest kendt for deres program CloneCD.

AnyDVD er en driver, som afkrypterer DVD-film automatisk i baggrunden, når du indsætter en dvd i din computer. DVD´en fremstår som ubeskyttet og regionkodefri for alle programmer og for Windows operativsystemer. Med AnyDVD som hjælpeværktøj til for eksempel CloneDVD, Pinnacle Instant Copy, InterVideo DVD-Copy, og så videre har du mulighed for at kopiere CSS-beskyttede film. Ved hjælp af AnyDVD kan du afspille film som ikke matcher din regionskode med DVD afspilningssoftware efter eget valg.

AnyDVD HD har samme funktionalitet som AnyDVD, men med yderligere understøttelse af HD-DVD (High Definition DVD) & Blu-Ray, inklusive afkryptering af HD-DVD film. Programmet muliggør fremvisning af film på en almindelig monitor, uden HDCP-understøttet grafikkort og uden HDCP-understøttet monitor.

Kopiering til mobiltelefon
Hvad enten det drejer sig om en hovedfilm eller en hel DVD, vil CloneDVD duplikere selv lange spilletider i en god kvalitet ved høj hastighed. En speciel teknologi til transkodning komprimerer automatisk dit valg af titler med tilhørende sprogvalg og undertekster til en størrelse efter eget valg. Den unikke Film Strip assistent guider dig gennem alle indstillingerne. Ved hjælp af Video Preview vælger du om du vil trimme enkelte kapitler. Kvalitetsindikatoren viser sammenhængen mellem dine valg og det resulterende kvalitet af kopien. Nybegyndere kan også følge med. Kopibeskyttede DVD-film kan kun kopieres ved anvendelse af AnyDVD.

CloneCD er et værktøj til at lave backupkopier af dine musik- eller data cder, uafhængigt af om de er kopibeskyttede eller ej. CloneCDs premierede brugerflade kopierer næsten enhver cd med et par museklik.

CloneDVD mobile konverterer dine DVD-film hurtigt og let til et format passende til mobile enheder (Sony PSP og Apple iPod Video, iAudio X5, Creative Labs ZEN Vision og så videre). Du kan også konvertere dine DVD film til andre filformater såsom DivX, XviD, AVI, MP4.

Game Jackal Pro skulle være det ultimative “skal have” killerprogram til pcen! Hvis du som de fleste spillere synes, at det er irriterende at skulle finde og indsætte cden til dit spil hver gang du spiller det, så er Game Jackal Pro noget for dig, altså ifølge firmaet.

Alle nævnte programmer er fuldt funktionsdygtige og de kan prøves gratis i 21 dage, og derefter koster de penge. Du kan se priserne her, men vær opmærksom på, at der ikke er nogen returret. www.slysoft.com/da/purchase.html

Flere oplysninger: www.slysoft.com/da

Bemærk venligst!
Artiklen er ikke sponsoreret af Slysoft, men er egentligt lavet i protest over den indflydelse visse selskaber har i forbindelsen med den danske lovgivning. Derfor har jeg ikke brugt den pænere omskrivning og kaldt det backup, men kaldt tingene ved det rigtige navn.

Brug af programmet er som sædvanligt på eget ansvar

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.