Kopiere filer og indstillinger

Kopiere filer og indstillinger

Nå, har du også været på udsalg? Blev du fristet til at købe en ny Windows computer – måske en smart bærbar eller en praktisk stationær? Det er altid rart at få en ny pc, men det evigt tilbagevendende dilemma er at få overført ting og sager fra den gamle Windows computer til den nye. Mange bruger USB nøgler og eksterne harddiske til at kopiere fra den gamle pc. Her venter arbejdet med at markere filer, mapper og indstillinger og derefter kopiere hele molevitten til det eksterne medie. Men Windows har et relativt nyt værktøj, som de kalder Easy Transfer (Let overførsel).

Nemt, ikke sandt?
Det skal installeres på både den gamle og den ny pc. Når det er gjort, starter du med at kigge lidt på indholdet på den gamle pc, der skal kopieres til den nye. Du starter Easy Transfer, vælger hvortil kopieren skal gå, og efter få øjeblikke har programmet fundet de profiler, der er oprettet på computeren. Her går alt nu automatisk. Easy Transfer vælger som udgangspunkt at kopiere billeder, musik, dokumenter, favoritter og mange andre finesser, der lægger sig op ad Windows brugerkontoen. Du vælger selv om alt skal kopieres, eller om noget skal udelades. Herefter kopieres de ønskede ting og sager til det eksterne medie, for eksempel ekstern harddisk, USB nøgle, over netværk eller direkte til den nye pc, der så skal forbindes via et specielt USB overførselskabel.

Hvis du vælger den eksterne løsning, altså en harddisk eller USB nøgle, starter du såmænd blot Easy Transfer op på den nye pc, fortæller hvor kopien blev lagt, og læner dig tilbage i kontorstolen. Programmet overfører det du ønsker og efter kort tid er dine indstillinger, filer og mapper på den nye pc. Nemt, ikke sandt? Man kan uden problemer bruge andre metoder til dette kopieringsarbejde, men jeg synes lige du skulle kende muligheden!

Du har muligvis allerede programmet på din pc. Prøv at klikke Start og herefter skrive Let overførsel i søgefeltet.

http://windows.microsoft.com/da-DK/windows7/products/features/windows-easy-transfer

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.