Kontra fra Apple

Kontra fra Apple

Selv om det egentlig er den store Windows 7 dag, så kommer man ikke uden om Apple, for firmaet har igen bevist at de har verdens bedste reklameafdeling. Jeg synes at det er et genialt træk lige at smide et par nye maskiner på markedet , et par dage før Windows 7 officielt udkom.

Det ser ud til at Apple har nogle interessante nyheder på lager, og jeg må indrømme at selv om jeg ikke er vild med systemer der er så lukket som Apples, så kunne deres nye 27 tommers iMac være en pryd for stuen, selv om prisen på små  14.000 kr. måske er lige i overkanten.
http://store.apple.com/dk/browse/home/shop_mac/family/imac?mco=MTMzNzQ4NzA

Mens vi nu snakker om Apple, kommer jeg i tanker om hvor tit jeg har læst om hvor let det er at installere styresystemet på Apple maskiner, så jeg har spurgt lidt rundt og  har jeg fået en tilbagemelding fra et par inkarnerede Apple fans.

De har begge opdateret til Apples nyeste styresystem, og det ser ud til at det ikke er gået helt optimalt. Den ene mener at maskinen er blevet sløv og den anden mistede pludselig en del vigtige ting på sin maskine efter opdateringen, så man kan ikke være heldig hver gang.

Samlet set kan man dog sige, at Apple igen levere nogle interessante maskiner i et flot design, der signalerer at Apple gør deres bedste for at skille sig ud af mængden.

Kommentar
Jeg har det med biler som med computere. En bil er efter min mening en genstand, der skal benyttes til at fragte en eller flere fra A til B, navnet på bilen og udseende er egentlig ligegyldig, så lang tid den virker, og på samme måde har jeg det med computere, der min mening ikke andet end en samling elektroniske komponenter, der ved hjælp af et program skal benyttes til at foretage bestemte ting, jeg mener at have behov for, resten er et spørgsmål om indpakningen.

http://www.betanews.com/joewilcox/article/Apple-declares-war-on-the-entire-PC-industry/1256063102

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.