Konkurrent til iTunes?

Konkurrent til iTunes?

Det er mere reglen end undtagelsen at forskellige former for tilbud er rettet mod det amerikanske marked, derfor kunne det være interessant at vide om Googles nye service også kommer til at gælde Europa.

Ifølge Techcrunch skulle Google være i gang med at etablere en musikservice, der involvere flere af de store mediefirmaer. Google skulle have fået tilsagn af de 4 største pladefirmaer, andre deltagere skulle være Lala, der normalt kun opererer på det amerikanske marked samt iLike, der giver mulighed for at høre musik fra YouTube samt køb af de numre man hører.

Da iLike er blevet købt af MySpace i august for 20 millioner $ og MySpace ejes af Fox Interactive Media , der også ejer MySpace Music, kan man rolig sige at det er nogle af de helt store aktører der bliver involveret, hvis Techcrunch har ret.

Dele af pressen inklusive Techcrunch har modtaget en invitation til den 28. oktober til en begivenhed, hvor musiktjenesterne LaLa og iLike er værter. Ifølge invitationen der har titlen “Discover Music”, vil der være optræden og samtidig meddeles det at LaLa, iLike og andre er værter er vært for. Disse andre mener Techcrunch blandt andet er Google.

Nu må vi se om det holder stik, men mon ikke vi er meget klogere efter den 28. oktober.

http://www.techcrunch.com/2009/10/21/google-to-partner-with-ilike-and-lala-for-new-music-service/

 

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.