Konfirmationsgaver anno 2014

Konfirmationsgaver anno 2014

Om et øjeblik springer de første konfirmander ud. Denne glædens dag starter med en masse forberedelser, bl.a. konformationsforberedelse hos den lokale præst og så naturligvis et blik på tøjmoden for konfirmander. Dertil skal lægges forældrenes indsats med at finde egnede lokaler til festivitas, mad og drikke samt de forkromede taler til konfirmanderne. Jo, der er nok at se til, men det er ikke slut, for der skal også kigges på konfirmationsgaver til de unge konfirmander. Hvad pokker skal man købe til dem anno 2014? Nettips fik en pressemeddelelse med gode ideer, og vi har taget et udpluk af disse ideer til konfirmationsgaver anno 2014. Måske kan du bruge en af ideerne, hvis du altså skal fejre en konfirmand i år.

Jabra Solemate

Lad os starte med en ganske god højttaler til cirka 1.200 kroner. Den hedder Jabra Solemate, og den har vi tidligere skrevet om her på Nettips. Jabra Solemate og den bliver stadig brugt i vort lille hjem, hvis vi hygger os på terrassen, eller hvis vi lige har behov for lidt hyggemusik rundt omkring i hjemmet. Du kobler Jabra Solemate til din tablet eller smartphone via Bluetooth, og dermed er der ikke langt fra for eksempel Spotify til musik i højttaleren. En ganske god konfirmationsgave til både drenge og piger. Den fås i øvrigt i en miniversion til 799 kroner samt i en max version til godt 3.000 kroner.

iPad Air

Apropos iPad. Du kan også forkæle konfirmanden med den måske ultimative konfirmationsgave. iPad Air er Apples nyeste tablet, og som navnet antyder, vejer den stort set det samme som tom luft. Under et halvt kilo og 7,5 mm tynd. Det er dæl’me ikke meget. Med sådan en iPad Mini scorer du helt sikkert super karakterer i forhold til årets konfirmationsgave. Prisen er noget heftig, nemlig lige omkring de 3.700 kroner, men så er du også garanteret status som årets konfirmand-helt. Måske… Du kan også overveje at købe en bærbar Apple computer. Sådan en bandit hedder MacBook, og den kan du også købe i en Air-model. Prisen starter på 7.800 kroner.

Hvilken konfirmationsgave kan du råde andre til at købe? Skal det være gavekort til iTunes, biografen eller Spotify? Står den på smartphones? Skal det være Huawei, Samsung eller måske iPhone? Jeg synes du skal droppe musik og film på skiver! Overvej gode, moderne spil til computer eller konsol. De plejer også at hitte. Og så er der jo penge, som den måske bedste konfirmationsgave. Så kan konfirmanden selv bestemme, hvad han eller hun ønsker at købe.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.