Kom godt fra start med Google

Kom godt fra start med Google

Man er knap nok kommet ind i 2013, før de første udfordringer for det nye år banker på:

  • Skal man smide et par kg?
  • Skal der spares penge i det daglige budget?
  • Skal der spises sundt?
  • Skal man rejse mere?
  • Skal man lære nyt?

Det kan virke helt uoverskueligt, og man ved næppe hvor man skal begynde. Hvordan pokker kommer man i gang? Det forsøger Google at hjælpe til med. Det gør de ved hjælp af små services, som sikkert kan hjælpe dig og ligesindede videre med det gode liv anno 2013. Lad os se på nogle af de tjenester, som Google beriger os med.

Hvis du skal i form, er det en god ide at finde kondiskoene frem. Hvis du bruger Google Chrome browseren, eller hvis du ejer en Android smartphone eller tablet, er der smarte apps der kan hjælpe dig

Du kan også bruge et regneark (desværre på engelsk) til at holde øje med de ting og sager, du indtager i løbet af dagen. Bemærk at du skal have en Google-konto for at åbne regnearket.

Skranter økonomien oven på en dyr december, er det på tide at se den finansielle situation i øjnene. Google har et regneark du kan kaste dig over, eller også er der en gratis app – den hedder Mint (ikke at forveksle med et styresystem).

Hvis du beslutter dig for at komme ud og opleve mere end hidtil, ligger rejser lige til højrebenet. Her kan du forsøge at finde den perfekte rejse via Google Flight eller du kan bruge den specielle rejsesektion i Google Maps

Inden du går i gang, er det tit en god ide at skrive dine mål ned på et stykke papir, som ikke forsvinder af sig selv! Kig jævnligt på papiret og vær ærlig over for dig selv: går det den rette vej?

Husk også at rejse dig fra tastaturet en gang imellem.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.