Køleskab med LCD skærm

Køleskab med LCD skærm

Kære venner, drop jeres fjernsyn! Invester i stedet i det nye spændende køleskab fra LG. Navnet på det kølende vidunder hedder Transparent Cooler, og det er et køleskab med fuld HD skærm i køleskabsdøren samt indbyggede højttalere på 2 x 10 watt. Så kan du både se og høre din mad. Sådan da.

Egentlig er skærm og højttalere måske nok mest beregnet til at vise reklamer i butikker og restauranter – altså en alternativ reklamesøjle så at sige. Skærmen er på 49 tommer og skulle være produceret i den nyeste teknologi, som LG kalder M+. Det betyder at indholdet i køleskabet kan anes i baggrunden – uden at døren altså er åben. Wow. Gennemsigtigheden burde være et frisk pust på et ellers vældig kedeligt møbel, hvis man kan kalde et køleskab for det.

Gennemsigtig køleskabsdør

Det er da også nemmere lige at se om der er mere mælk på køl. Man behøver ikke længere at bruge tid og kræfter på at åbne køleskabsdøren for at tjekke den detalje ud. Lækkert. Hvis der ikke er mennesker i nærheden, kan der vises videoklip – en sensor registrerer nemlig om der er personer i nærheden af køleskabet.

Du kan koble en medieafspiller eller en pc til køleskabet, og på den måde er du selv herre over hvad du vil vise folket på dit køleskab. En anden mulighed er at bruge et indbygget LG styresystem til Signage-platformen, der sammen med tjenester fra virksomheder som Smartsign eller DISE gør det muligt at kontrollere indholdet på et eller flere køleskabe samtidigt.

Skal der facts på bordet må det være at køleskabet er på vej, og at det rummer 479 liter. Skærmen har en opløsning på 1920 x 1080. Prisen kender jeg ikke. Og jeg tror heller ikke at jeg skal have sådan et køleskab. Skal du?

www.lg.com/dk/kol-frys/alle-kol-frys

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.