Køb en kæreste

Køb en kæreste

Ups. Skrev jeg virkelig det? At du kan købe en kæreste! Sådan mener jeg det naturligvis ikke, eller rettere: det er der jo ikke noget nyt i. Hvis du har penge nok, kan du sikkert sagtens finde en artsfælle, som gerne vil være kæreste med dig. Naturligvis ikke for pengenes skyld. Vel? Nå, grunden til at denne artikel overhovedet har fundet sted til en seriøs kanal som Nettips skyldes naturligvis, at man nu kan betale med nørdpenge på en dansk datingsite. Disse såkaldte nørdpenge hedder Bitcoin.

Bitcoin er en digital valuta – wow – som blev etableret i 2009, og valutaen er modsat andre valutaer decentraliseret, krypteret og ikke tilknyttet nogen central pengeudsteder eller reguleret af en myndighed.

Lige netop Bitcoin er et betalingsmiddel, som datingsitet Single.dk nu indfører. Det gør de fordi efterspørgslen er stor. Det siger Single.dk i al fald i en pressemeddelelse, og så må det jo passe. 380.000 danskere har oprettet en profil hos Single.dk, og de har indtil nu betalt deres abonnement med Visa-Dankort og den slags. Nu vil medlemmerne betale med Bitcoins. 

Takkebreve på grund af Bitcoins

– En af de mest efterspurgte muligheder på det seneste har været muligheden for at betale for sit abonnement med Bitcoins, og derfor har vi nu valgt at indføre den mulighed, fortæller Jonas Cronfeld, medejer af Single.dk. Og erfaringerne er positive fastslår Single.dk, trods den kendsgerning at initiativet først trådte i kraft den 22. april! Single.dk modtager ligefrem takkebreve fra brugerne, og det er der åbenbart en årsag til.

– Vi modtager lige nu overraskende mange takkebreve fra glade brugere. Det skyldes nok at mange af dem der i dag bruger Bitcoins har et ideologisk grundlag for at gøre det, og for dem er det derfor mere end et betalingsmiddel. De føler nok et eller andet sted at vi bliver en del af deres frihedskamp, siger Jonas Cronfeld. Personligt synes jeg, at det altid er glædeligt med alternative betalingsmetoder, så længe de er sikre. Hvis Bitcoins kan hjælpe på det danske humør, så fint med mig. Personligt har jeg det aldeles fremragende med mit Visakort og min Paypal-konto.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.