Køb brugt på nettet

Køb brugt på nettet

Enhver ved, at hvis man køber en vare brugt, sparer man ofte en halv herregård. Sådan er de frie handelskræfter, og det er jo skønt, hvis man godt kan nøjes med ting, der er lettere brugt i stedet for at de skal være spritnye. Det samme gælder naturligvis den anden vej: hvis jeg sælger en vare brugt, må jeg påregne et tab på x antal procent. Man kan handle brugte varer mange steder på nettet. De mest kendte herhjemme er nok Gul og Gratis samt Den Blå Avis. Den Blå Avis startede i 1995, og skulle være den største aktør på den danske handelsplads når det gælder internettet. Efter sigende skulle over en million mennesker handle dér hver måned, og hver måned oprettes en halv million nye annoncer.

Og Den Blå Avis prøver nu at hente de unges interesse. Det sker via en pressemeddelelse, hvor Den Blå Avis fokuserer på den kendsgerning, at unge kan spare massevis af kroner ved at købe brugt. Især når vi nu er ved studiestart. Her kan udgiftsposten mere end halveres, hvis de unge køber brugt på nettet. Siger Den Blå Avis altså. Mediet har sammenlignet priser fra Biva, Ikea og Jysk, hvor de har ”købt” lidt møblement til den unge. ”Pakken” koster rundt regnet 3.500 kroner. Dertil blev lagt en bærbar og en cykel. Den samlede pris løb op i cirka 8.500 kroner.

Hvis den unge havde foretaget samme handel, blot med brugte varer, var prisen markant anderledes. Her ville udgiften nemlig løbe op i godt 3.300 kroner, som giver en besparelse på 61 procent.
– Flere og flere sælger ud af de brugte ting, og samtidig er der også kommet flere købere til. Derfor ved de unge også, at udbuddet er stort, og at sælgerne konkurrerer på pris. Det øger mulighederne for at finde de helt rigtige ting i ens eget lokalområde til en yderst fornuftig pris, siger kommunikationschef på DBA, Simon Karsø.

www.dba.dk

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.