Kingdoms of Amalur: Reckoning

Kingdoms of Amalur: Reckoning

Kæmp dig igennem et fantastisk univers i det hæsblænde spil: Kingdoms of Amalur: Reckoning. ”Kingdoms of Amalur: Reckoning” er et helt nyt rollespil lavet af EA, men også med hjælp fra forfatter R.A. Salvator, Todd McFarlane som står bag tegneserien ”Spawn” og sidst men ikke mindst finder vi Ken Rolston, som var chefdesigner for spillet ”The Elder Scrolls IV: Oblivion”. Hvis vi kigger tilbage på ”Kingdoms of Amalur: Reckoning”, finder man hurtigt ud af et spil med ambitioner. Grafikken, musikken, gameplayet og historien ligger på en høj karakter.


Når man sætter spillet i Xbox’en, PS3’en eller PC’en, starter man med at lave sin egen kriger, hvor man har mulighed for at vælge imellem 4 forskellige racer kaldet Ljosalfar, Varani, Dokkalfar og Almain. Allerede nu kan leve sig ind i den eventyrlige verden, som man spiller i. Når man har lavet sin kriger, er man for alvor kommet i gang med spillet. Nu skal du klare dig på egen hånd og skaffe dræbende våben samt ny beskyttelse, så du kan overleve over de onde monstre, som du hurtigt møder i historien.


Du er med til at bestemme handlingen
Du skal heldigvis ikke kun møde monstre, da du er på den gode sider. Derfor møder hen ad vejen mennesker, som du bliver nødt til at snakke med for at nå videre. Samtalen mellem din kriger og et andet menneske er ikke en dialog, der er skabt, som man ikke kan ændre på, da du selv skal tage stilling til, hvad du vil sige. Det vil sige, at du får sat forskellige svarmuligheder til hvert spørgsmål. Dette gør det pludseligt muligt at ændre på den ”oprindelige” historie.


Grafikken i ”Kingdoms of Amalur: Reckoning” er også rigtig flot, men den føles dog ikke som så ægte. Spillet er selvfølgelig også et fantasi rollespil, så charmen ved den lidt uægte grafik, gør det fedt at spille i de mange omgivelser. Musikken, der bliver spillet imens du render rundt og dræber monstre, er også fuldstændig gennemført. Den passer vanvittig godt til spillets forskellige stemninger og lyden fra strygere og blæsere, kan man ikke andet end at blive levet ind i spillet.


Spillet kunne godt være en ny modstander til spil som World of Warcraft eller Skyrim, da det virkelig er et spil, som er gennemført helt til det yderste. Du får endda mulighed for at downloade gratis opdateringer til spillet i fremtiden, og hvis du har lyst, kan du også investere i specielle pakker fra PlayStation Network og Xbox Live, som gør din kriger endnu mere episk.


Kingdoms of Amalur: Reckoning findes til Xbox 360, Playstation 3 og PC til pris på ca. 400 kroner, alt efter hvor du køber det. Hvis du er blevet endnu mere interesseret i at kigge nærmere på det fede spil, kan du tjekke den officielle hjemmeside ud for ”Kingdoms of Amalur: Reckoning” ud.


http://reckoning.amalur.com/

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.