Overvågningskamera fra D-link

Overvågningskamera fra D-link

De er over os, de forbistrede indbrudstyve. Vi har svært ved at have tingene for os selv, og tyveknægte har travlt med at stjæle ting og sager, som vi har gået og sparet op til. De kan simpelt hen ikke være det bekendt.

Derfor kan et overvågningskamera være svaret på spørgsmålet: Hvad stiller vi op? D-link, der er kendt for deres gode routere, er ude med et overvågningskamera, der måske kan hjælpe os til et mere sikkert hjem og mere roligt sind. Firmaet er i al fald ude med et udendørs overvågningskamera. Der er tale om et IP overvågningskamera, som er ganske smart, hvis der er en internetforbindelse til rådighed.

Det er D-links cloud-teknologi, der er byggestenen i systemet. Denne cloudtjeneste giver os mulighed for at administrere kameraet på behørig afstand, og hvis man ønsker at se live video fra bopælen, klarer overvågningskameraet denne detalje uden problemer. Du kan således følge med, uanset hvor du er, hvis du for eksempel ejer en pc, smartphone eller tablet med iOS eller Android, og disse er koblet op på internettet.

Overvågningskamera med indbygget højttaler

Overvågningskameraet hedder DCS-2310L, og det besidder en høj opløsning og er udstyret med 1 megapixel CMOS-sensor. Hermed leverer kameraet skarpe billeder med en opløsning på 720pixels. Overvågningskameraet har indbygget mikrofon, og hvis du har behov for at kommunikere med folk, der befinder sig tæt på kameraet, kan de indbyggede højttalere hjælpe dem med at høre din milde røst. En indbygget IR teknologi hjælper med gode nightshots. Bevægelsessensoren sikrer at overvågningskameraet giver lyd fra sig, hvis nogen bevæger sig i nærheden af det. Du kan installere et micro SD-kort i kameraet og dermed gemme videoer direkte på kameraet. Smart! DCS-2310L koster 2.295 kroner.

Andre relevante informationer om overvågningskameraet:

  • Gratis smartphone app ”mydlink Lite”
  • 1/4 megapixel CMOS-sensor
  • 10x digital zoom
  • HD-opløsning (1280×720) og op til 1M (1280 x 800)
  • Hus i IP-65-klassen til udendørsbrug, som tåler temperaturer mellem -25 og +50
  • Indbygget mikrofon og højttalere for 2-vejs kommunikation
  • Indbygget IR LED-belysning til brug i mørke

www.dlink.dk

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.