Julegaveideer: høretelefoner

Julegaveideer: høretelefoner

Plantronics er ude med en lille guide samt idekatalog til folk, der ønbsker julegaveideer. Netop julegaveideer er et af de store hotte emner, når folk googler løs, og Nettips skal naturligvis også med på vognen, når julegaveideer bringes til torvs. Plantronics er nok mest kendt for deres udmærkede headsets, og de julegaveideer som figurerer herunder er blot et lille udpluk af de produkter, som firmaet frister folk med her op til jul. Hvis du har gode julegaveideer til den nørdede freak, er du mere end velkommen til at ytre dig herunder i kommentarfeltet. Skulle der sidde en rig onkel blandt læserne, røber jeg slutteligt mit ønske fra de angivne julegaveideer, der falder i denne artikel.

 

Først og fremmest er det høretelefoner i sublim kvalitet, som Plantronics lokker med. Headsettet, der leveres med en praktisk opladertaske, skulle levere ganske fortrinlig lyd til folk, der er på farten, og som foretrækker trådløs teknologi. Fugtbeskyttende teknologier sikrer, at du kan bruge BackBeat GO 2 til løbeturen, i fitnesscentret, til afslapning eller til telefonsamtaler. Dvaletilstanden DeepSleep sørger for, at høretelefonerne holder strøm i op til et halvt år, hvis du glemmer at slukke for dem. BackBeat GO 2 koster 749 kroner.

Hvis du er til computerspil, har Plantronics også julegaveideer. Det kunne for eksempel være Plantronics RIG stereoheadset med dertil hørende mixer. Med dette headset kan den heldige gamer spille på enhver spillekonsol, pc, Mac eller håndholdt enhed, og når headsettet er tilsluttet en smartphone, kan brugeren skifte mellem spil-chat, online-chat og opkald på mobilen – helt uden at forstyrre spiloplevelsen. Lyden skulle være fremragende, og trods en beskeden størrelse, skulle der være god dybde i bassen. Prisen er lige omkring de 1.300 kroner.

Hvis du kører I bil, kender du til nødvendigheden af at eje et Bluetooth headset, som du kan føre samtaler uden at slippe hænderne fra rattet. Voyager Legend har indbygget 3 mikrofoner, og med den revolutionerende ”Smart Sensor”-teknologi kan du besvare opkald ved blot at tage headsettet på øret. Det opdaterer samtidig automatisk din status, så dine kollegaer kan se, om du er tilgængelig. Den medfølgende opladertaske er i stand til at oplade dit headset to gange, så du aldrig løber tør for strøm på farten. Priosen er 2250 kroner.

Hvis jeg skulle vælge et af disse forslag til julegaveideer? Jo, så ville det nok blive Plantronics RIG stereoheadset – også selv om jeg ikke er den store gamer.

www.plantronics.dk

{fcomment}

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.