Julegaveideer: Hifi

Julegaveideer: Hifi

Dagens julegaveideer henvender sig til folket, som sætter pris på god lyd i ørerne. En god omgang Hifi (High Fidelity) går man sjældent udenom, og derfor er det da også en herlig ting at modtage, hvis man sætter pris på god lyd igennem højttalere, høretelefoner eller andre lydkilder. Jeg modtog en pressemeddelelse, som sætter fokus på julegaveideer, som har med Hifi at gøre, og det sker igennem så velkendte firmaer som AKG, Harman Kardon og JBL. Disse julegaveideer ligger i et prisleje fra 450 kroner til 3.500 kroner eller lidt mere. Min egen julegaveide favorit røber jeg nederst. Hohoho.

 

Vi starter med et par små, fikse høretelefoner fra AKG, som er af typen in ear, hvilket på dansk betyder at man kan proppe dem godt og vel ind i øret, uden at de føles ubehagelige eller tunge. Disse høretelefoner er diskrete og lette, og bærer det spændende navn AKG K323XS/A/I. Høretelefonerne virker både til Android og iPhone og fås i 6 forskellige farver. Prisen starter på 300 kroner.

Skal du have lidt mere bas og bulder i øregangen, bør du kaste et blik på disse høretelefoner fra JBL. De hedder JBL Synchros S500-premiumhøretelefoner, og der skulle være en såkaldt imponerende og kraftfuld LiveStage-lyd med aktiv forstærkning i høretelefonerne. Prisen starter på 2300 kroner.

Hvis du foretrækker musikken igennem højttalere, er disse Harman Kardon Nova Bluetooth højttalere måske lige noget for dig! Du kobler vidunderet til computer, TV, tablet eller smartphone via Bluetooth eller NFC, og højttaleren indeholder en 2,5 tommer bas samt 1,25 diskantenhed. Prisen er 2300 kroner.

Har du lidt flere kroner til rådighed, vil Harman Kardon Onyx måske interessere dig. En højttaler pakket ind i læder og med et håndtag i rustfrit stål giver den et sejt look, som sikkert vil tiltale en hel del. Lyden serveres med en udgangseffekt på 60 watt, og den har naturligvis indbygget Bluetooth, AirPlay, DLNA og audio AUX-indgang, så den er nem at koble til dit lydapparat. Prisen siger 3.700 kroner.

Og min egen favorit? Jo, det er såmænd JBL Synchros S500-premiumhøretelefonerne. God lyd i ørerne, hvor man ikke behøver at skrue en pokkers masse op for at høre detaljerne, er lige mig.

Se mere på www.akg.com, www.jbl.com og www.harmankardon.dk

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.