Julegaveideer: fra Sony

Julegaveideer: fra Sony

Julegaveideer er der nok af på nettet, så Nettips følger naturligvis trop. Denne runde handler om julegaveideer fra Sony, der har udsendt en slags pressemeddelelse, hvor de gør reklame for nogle af deres produkter. Vi skal ikke nævne det hele her, så vi har valgt at fokusere på disse labre sager.


Sony Reader Wi-Fi PRS-T2
Jeg ved ikke helt om sådan en sag her er noget for mig. En e-bogslæser. Hmmm… Sony Reader er en lille gadgetlignende bandit, der hjælper dig med at få læst en hulens masse gode e-bøger. Skærmen skulle være behagelig, og så når du læser længere tid ad gangen, og så kan du naturligvis bladre, zoome, markere og slå ord op i ordbøger samt søge på Google og Wikipedia, hvis du altså har wifi til rådighed.
Pris: 1.400 kroner


Xperia Tablet S
iPad er vel egentlig årsagen til at tablets er blevet så populære, som de er. Samsung producerer spændende konkurrenter, og Sony har Xperia Tablet S. I meddelelsen skriver Sony, at den kan tåle vandsprøjt. Tja, det er jo et fantastisk stærkt argument for at købe den. Det er jo tit man har vandkamp, mens man tablet’er rundt. 16 GB plads og naturligvis wifi-modtager indbygget.
Pris: 3.300 kroner


Sony MDR-V55
Der skal også være plads til lyd. Disse hovedtelefoner er skabt i et stilfuldt, lukket design, og ”ørerne” er vendbare, så fleksibiliteten er i top. De fås i mange farver, blandt andet hvid, rød og blå, og kvaliteten skulle være fortrinlig uanset om du lytter til jazz, pop eller hip-hop
Pris: 760 kroner


Sony VAIO Tap 20
Her er der tale om en god, gammeldags bærbar computer med gode hestekræfter. Skærmen kan naturligvis lystre dine berøringer og den kan foldes ud og lægge vandret på bordet. Fold eventuelt fodstøtten ud og få en anderledes behagelig vinkel, mens du pjatter løs på maskineriet.
Pris: 8.500 kroner


HDR-GW55VE
Kameraerne fra Sony plejer at være kvalitet. Dette eksempel giver dig mulighed for at knipse billeder og filme under vand. Kameraet er vandtæt ned til 5 meters dybde og tåler støv og slag. Alt klares naturligvis i fuld HD.
Pris: 4.500 kroner

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.