Julegaveideer fra Sony

Julegaveideer fra Sony

Sony er nu ude med en række forslag og julegaveideer til danskerne. Jeg slubrede pressemeddelelsen i os, og udpegede en række spændende sager, som efter min mening har potentiale til at blive små hits under de danske juletræer den 24. december. Som jeg har gjort det før, fandt jeg forskellige apparater i forskellige prisklasser og præsenterer disse julegaveideer nedenfor. Til slut i artiklen løfter jeg sløret for den gave jeg selv ville ønske mig, hvis der stod Sony i panden på mig. Julegaveideerne her spænder fra cirka 1.000 kroner og opefter.

Jeg lægger ud med en transportabel højttaler. BTX300 har et dejligt, slankt design, og med sådan en fætter slæber du nemt musikken med rundt fra rum til rum til ophold i naturen. Det hele foregår via din smartphone og den indbyggede bluetooth, og det er altså utroligt belejligt at man kan slæbe højttaleren rundt omkring uden at få ondt i ryggen. BTX300 koster 1.500 kroner.

Du kan også iklæde dig et par høretelefoner, hvis du skal nyde musikken alene. MDR-10 er en serie høretelefoner, der skulle levere ganske godt lyd til pengene. De er behagelige at have på hovedet og fås i 3 forskellige farver. De er sammenklappelige, hvilket er praktisk, hvis de skal opbevares i jakkens inderlomme eller taskens yderlomme. Al kommunikation til smartphone eller tablet sker via bluetooth, og høretelefonerne holder strøm i op til 17 timer. Priserne starter på 1.300 kroner.

Ebogslæser og laber smartphone

Eller hvad med en ebogslæser? Sådan en svend har jeg endnu ikke anskaffet mig, men Sony præsenterer modellen PRS-T3, som er lige så tyndbenet som en blyant. Hvis du propper denne ebogslæser i opladeren i blot 3 minutter, skulle du have strøm nok til en roman på 600 sider. Der er indbygget wifi så du nemt downloader nye bøger, og den husker hvor du kom fra sidst du læste godnathistorien. Prisen er 1.200 kroner.

Sony Xperia Z er den superslanke smartphone med Android. Jeg har oplevet den live en enkelt gang, og dengang var jeg sådan ok med Xperia Z. Men efter at have læst rosende anmeldelser af denne Sony smartphone er jeg mere og mere tændt på smartphones fra Sony. Skærmen er på 6,4 tommer, hvilket vel egentlig er nok til at læse bøger og se kortere film med. Processoren er Qualcomm Snapdragon 800, og den er hurtig, siger de kloge. Telefonen kan betjenes med én hånd, og hvis du taber den i en spand vand, samler du den blot op og leger videre, idet denne smartphone er støv- og vandafvisende. Prisen er 5.300 kroner.

Min egen favorit? Tja, enten skal det være ebogslæseren, for jeg har stadig min første ebogsoplevelse til gode. Omvendt er jeg lidt træt af at min Samsung Galaxy Nexus ikke får flere Android opdateringer på grund af alderdom (den er over 18 måneder!). Derfor falder førstevalget på Sony Xperia Z, kære julemand fra Sony.

www.sony.dk

{fcomment}

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.