Julegaveideer: fra Plantronics

Julegaveideer: fra Plantronics

Når jeg hører navnet Plantronics, tænker jeg automatisk på udstyr til smartphones. Især Bluetooth headsets er en af de kategorier som Plantronics er mest kendt for. Jeg har i tidens løb haft headsets fra Plantronics, og jeg er sjældent blevet skuffet over kvaliteten. Plantronics har udsendt en række julegaveideer, som Nettips naturligvis bringer videre til hungrende og gaveidetomme danskere. Hohoho.


BackBeat GO headset
Dette trådløse headset henvender sig til folk, som sætter pris på at lytte til musik, og som foretrækker et headset uden generende ledninger. BackBeat GO fylder ikke meget, og du kan snildt proppe det i inderlommen, hvis det skal af vejen for en stund. Du kan besvare mobilopkald og Skype opkald, og du kan naturligvis også bruge dette headset til film og spil på smartphone og tablet.
Pris: 599 kroner


GameCom Commander headset
Så er der dømt gaming. Dette headset skulle efter sigende have en fremragende lyd, og en avanceret teknologi hjælper med at dæmpe støjen omkring dig. Robuste materialer og et komfortabelt design gør det behageligt at bruge headsettet, mens fjender nedsables.
Pris: 2.999 kroner


Voyager Legend headset
Stemmekontrol er blot en af mange spændende islæt ved dette headset. Det er brugervenligt, og det er fortsættelsen af den populære Voyager-serie. 3 fintunede mikrofoner og forbedret Digital Signal Processing optimerer din stemme, så den bliver nemmere at opfange hos modtageren. Vind og andre udefrakommende forstyrrelser formindskes.
Pris: 940 kroner


Calisto 620 speakerphone
Dette er den første trådløse speakerphone , som samler dine enheder: smartphone, tablet og pc. Det sker i en enkel Plug and Play-løsning. Du får 7 timers taletid, og rejsekufferten passer glimrende til din laptop taske. Calisto 620 egner sig fint til telefonmøder, eller hvis du har behov for at snakke løs, mens du er på farten.
Pris: 1.250 kroner


www.plantronics.dk

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.