Julegaveideer fra Jabra

Julegaveideer fra Jabra

Julegaveideer er altid velkomne. Også i nørdkredse. Nettips er lidt af en holdeplads for nørder og ligesindede, så i dag bringer vi julegaveideer fra Jabra, der er kendt for deres headsets og transportable højttalere.

Jabra Sport Pulse Wireless er et trådløst headset til den aktive person, der godt kan lide at have god lyd i ørerne, mens han er aktiv i naturen eller i fitness centret. Headsettet har indbygget biometrisk inear pulsmåler, så der er styr på den del af aktiviteten. Desuden er der indbygget stemmecoaching, så du kan nå dine mål undervejs. Du kan teste din ydeevne, tilpasse træningen efter din hjerterytme og sætte nye mål baseret på distance, tid eller forbrænding. Prisen er omkring 1.600 kroner.

Jabra wireless

Jabra Move Wireless er ligeledes et trådløst headset, som skulle servere førsteklasses lyd trods en relativ beskeden størrelse. Designet er udført i et lækkert i rustfrit stål og er velegnet til folk med fart på, og som gerne vil signalere tryk på, mens de lette hørebøffer sender god lyd i øregangene. De skulle kunne holde i otte timer på en fuld opladning, og hvis du vil spare en smule på batteriet, kan du koble dette headset til din computer eller smartphone via det medfølgende kabel. Jabra Move Wireless koster tæt på 800 kroner.

Jabra Sport Rox Wireless er endnu et trådløst headset, som serverer lyd i vældig god kvalitet. Trods en ultrabeskeden størrelse og en ægte letvægter drøner der god lyd ud igennem dette headset, som altså sagtens kan bruges til folk på farten eller til motionister, der sætter pris på god lyd. Når du tager headsettet af, ”knipser” du dem sammen via de indbyggede magneter, og vupti hopper de straks i strømbesparende dvale. Prisen er cirka 1.200 kroner.

www.jabra.dk

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.