Julegaveideer: Harman Kardon

Julegaveideer: Harman Kardon

I min ungdom var Harman Kardon altid kendetegnet ved sublim kvalitet. Og sådan er det vist stadig. Her ved min stationære pc har jeg naturligvis et par velspillende højttalere, og de er af mærket JBL. Jeg fik dem relativt billigt ved et ophørsudsalg, og jeg har ikke fortrudt købet. Dog skal jeg da ikke undlade at overveje nyindkøb, efter at jeg modtog en nyhedsmail om julegaveideer fra Harman. Hvad har Harman så på hjertet her op til juleaften? Jo, de byder på en pæn bred vifte af forskellige apparater, der måske kan forsøde vores liv. Lad os se på nogle af dem.

Hvad med en bærbar højttaler med genopladeligt batteri? Sådan en bandit koster 299 kroner, og den er ikke større end at du kan have den i lommen. Du kan tilslutte den til smartphones, tablets og MP3 afspillere. Producenten er JBL og højttaleren hedder JBL Micro II. Du kan vælge imellem sort, hvis og orange.

JBL SoundFly Air er sådan en højttaler, som kan opfange dine musiksignaler fra iPhone, iPad eller iPod touch igennem luften, hvis du anvender Wifi. Prisen er 1.499 kroner. Jeg ejer et tilsvarende produkt, nemlig en model fra Nad, og her kobler man smartphone eller tablet sammen med højttaleren via Bluetooth. Det fungerer fremragende.

Det er cirka i denne boldgade at JBL Onbeat Venue befinder sig. Den kobler musikken sammen via Bluetooth, og ifølge mailen klarer den musik og lyd i sublim kvalitet. Den fås i sort og hvid og koster 1.499 kroner.

Du kan også vælge et par hovedtelefoner fra AKG. Model AKG K619 koster 1.299 kroner, og selv om det er mange penge, skulle du virkelig få noget for skillingerne. Der er tale om lukkede og behagelige hovedtelefoner i såkaldt on-ear design.

JBL byder også på hovedtelefoner med Pure Bass teknologi. Modellen J55 koster 599 kroner, og J55i med Apple Remote koster 749 kroner.

www.harman.com

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.