Julegaveideer fra B & O

Julegaveideer fra B & O

B & O er normalt ikke et brand vi beskæftiger os med på Nettips, men da det snart er jul, må tingene være en smule anderledes. Julegaveideer er der jo nok af derude, og du er måske kommet i mål med hensyn til indkøb af julegaver til familie og venner? Til de af jer, som stadig kan bruge et godt tip vil dagens julegaveideer fra B & O muligvis redde julen, men du finder også andre julegaveideer i artiklen her. Julegaveideerne starter på 399 kroner og går op til 5.500 kroner. Min egen favorit får du nederst!

En bluetooth højttaler

Hvad med en bluetooth højttaler? Der findes efterhånden mange af slagsen, og vi er begejstrede for vores Jabra og NAD, men du kan også vælge en Veho M4, som er en lille, fiks bluetooth højttaler med indbygget batteri, der holder til 5 timers afspilning på en opladning. Den skulle kunne give god lyd 360 grader rundt i stuen. Prisen er 399 kroner.

Et selvmåler armbånd
Hvad med et armbånd, der registrerer din søvn og aktivitetsniveau. Armbåndet kan desuden hjælpe dig med tips og tricks til kost, humør og fysiske udfoldelser. Du kobler hele molevitten sammen via en app til iPhone og Android. Jawbone UP koster 1000 kroner.

Mini Jambox
Du kan også vælge denne højttaler, en såkaldt mini Jambox til 1300 kroner, Den er lille, men skulle alligevel indeholde god lyd. Sæt power til og fyr den af.

B & O høretelefoner
Beoplay H6 er nogle flotte og bemærkelsesværdige headphones, der er fremstillet i lækkert læder og lammeskind fra søde dyr i New Zealand. Lyden skulle være imponerende og ren, men det bør man også forvente af høretelefoner til 3.000 kroner.

Trådløs designhøjtaler
Libratone Loop er en trådløs designhøjttaler som du placerer på bordet eller i reolen, eller hvor du nu synes den passer ind. Hæng den eventuelt på væggen. Du får stand og vægbeslag med i prisen på 3700 krone

Beolit 12
For 5.500 kroner får du en Beolit 12, som skulle spille ganske nydeligt. Du kan streame til apparatet via AirPlay eller forbinde vidunderet til din smartphone eller tablet via jack stikket. Tag Neolit 12 underarmen og sæt gang i musikken, der hvor du har lyst. Batteritiden siger 8 timer på en opladning, og du kan sågar oplade din smartphone via Beolit 12.

Min egen favorit? Det må være B & Os høretelefoner. Ser man bort fra prisen, er det sikkert et særdeles stærkt produkt.

 

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.