Julegaveideer: computere og tablets

Julegaveideer: computere og tablets

Denne runde med julegaveideer handler om computere og tablets. Bag ideerne står Microsoft, som for nyligt sprang ud af skabet med det nye styresystem, Windows 8. Derfor er det ikke helt overraskende, at mange af nedenstående produkter har Windows 8 som tro følgesvend. Nettips bringer her nogle af de ideer, som Microsoft Danmark har sendt det danske folk. Priserne starter på cirka 500 kroner, og så er ideerne delt ind i grupper, der måske gør det lettere for giverne og modtagerne.


Til familien


Sony VAIO Tap 20
Vi starter med en Sony Vaio Tap 20. Det er en smart pc med touch-funktionalitet, altså trykfølsom skærm. Den kan bruges som stationær computer eller den kan anvendes som en tablet med stor skærm. VAIO Tap 20 leveres med en TV-billedteknologi fra Sony, som de kalder “Mobile BRAVIA Engine 2”. Det skulle betyde, at film, der vises fra computerprogrammer, er klare og skarpe uanset hastighed.
Pris: 8.500 kroner


ASUS VivoBook S400
Asus er et firma med et godt ry. Deres VivoBook er en stærk computer med flot touchskærm. Desuden skulle lydkortet være bragende godt, og designet på maskineriet er let og kompakt. Dermed er den nem at futte rundt med hjemme i privaten, så hele familie kan få glæde af Vivobook’en.
Pris: 5.500 kroner.


Xbox 360 & Kinect
Spilkonsollen fra Microsoft hedder Xbox 360. Det er en yderst stærk konsol med masser af muligheder. Brug den til spil, netsurf eller Netflix. Indbygget Wifi og en harddisk på 250 GB gør den velegnet til spil – også hvis du skal downloade spil fra nettet. Kinect gør at den registrerer dine bevægelser, så pas på at du gør det rigtigt, hvis du spiller skihop! Som et ekstra juletilbud får du Halo 4, Forza Horizon, Dance Central 3, Nike + Kinect Training eller 12 måneders Xbox LIVE Gold abonnement med, når du køber Xbox 360 250 GB.
Pris: 2.800 kroner


Til folk på farten


Microsoft Wedge Mobile Keyboard
Et elegant tastatur til tablets. Det kan være svært at undvære et godt tastatur, hvis man skriver længere dokumenter på en tablet. Et smart cover beskytter tastaturet i tasken, og coveret kan desuden foldes og bruges som stand for tablet. Tastaturet tilsluttes trådløst via bluetooth og kan benyttes med Windows-, iPad- og Android-tablets.
Pris: 600 kroner


Windows Phone 8X by HTC
Hvad med en ny, smart smartphone? Denne HTC har Windows 8 som styresystem, og dermed følger de lettere opreklamerede tiles med i købet. En stærk lyd i telefonen gør den velegnet til musik, videoklip og småspil.
Pris: 4.300 kroner
Til den designbevidste


HP Envy Spectre XT 13,3”
En computer med et ultralight design. Skærmen er på 13 tommer og vægten udgør blot 1,42 kg, altså lidt mere end en liter minimælk. Beats Audio systemet skulle sikre dig en god lyd på farten.
Pris: 8.900 kroner


Til de unge og smarte


Halo 4 til Xbox 360
Er du til spænding og action? Master Chief er tilbage for at tage kampen op med en gammel ondskab, som er på hævntogt og spreder ødelæggelse. En mystisk verden, nye fjender og dødbringende teknologi – jo, der er nok at se til. Halo 4 er hardcore nærkamp og timevis af underholdning.
Pris: 500 kroner

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.