Julegaveide til iPad 2 ejere

Julegaveide til iPad 2 ejere

Er du også ramt af panik før lukketid? Altså følelsen af at du nok ikke når at finde den perfekte julegave til familiens nørd. Så er der muligvis en julegaveide, som egner sig fortrinligt til ejere af Apple iPad 2. Der er nemlig tale om en splinterny og meget spændende gadget ting fra Targus, som er kendt for deres kvalitetstilbehør til computere og tablets. Og sidstnævnte er netop hvad Targus byder på her i slutningen af 2011: en pude til at have på skødet, mens man arbejder påmind 2. Navnet er Targus Lap Lounge.

Og det er faktisk et stykke godt tilbehør til en iPad 2, for man bliver nemlig hurtigt lidt træt i skuldre og nakke, hvis man sidder og hyggearbejder i sofaen med sådan en fætter. For det første skal man sidde og holde bag den fikse iPad mens man skriver og surfer, og for det andet kan man godt blive lidt forpustet af at skrive på sådan et skærmtastatur. Med denne Targus Lap Lounge bliver der nu mulighed for bedre siddeposition med iPad 2 på lårbasserne.

Der er tale om en ergonomisk perle, der er særdeles nem at have med at gøre. En pude på undersiden, og hvor overfladen er dækket til af en plastisk holder, der passer perfekt til iPad 2. Det betyder at du altså placerer din iPad 2 i holderen, som efterfølgende kan åbnes på skrå, så din siddeposition med iPad 2 forbedres betydeligt. Personligt har jeg altid fundet det en smule rædsomt at skulle holde iPad’en med en hånd, mens den anden bruges til at pege og klikke på skærmens indhold. Puden er med til, at du kan bruge din iPad uanset om du sidder i sofaen, lænestolen, i bussen eller i haven. Stativet er særdeles praktisk, idet det som skrevet kan placeres i en række forskellige vinkler, alt efter hvordan du foretrækker at have skærmen foran dig. Desuden kan du vende din iPad i liggende eller stående position som du foretrækker det.

Denne iPad pude er desuden også formet med henblik på en bedre lydoplevelse. Du kender måske at sidde med en iPad og opleve at lyden er en anelse utydelig, fordi lyden jo rammer knæ, lår, stol eller andet ”på den forkerte side”. Lap Lounge sørger nemlig for at kaste lyden tilbage mod dig, og dermed opnår du en langt bedre lydoplevelse. Et lille rum i puden er praktisk hvis du har behov for at have diverse accesories i nærheden, eksempelvis høretelefoner, lader eller andet praktisk til din iPad. Targus Lap Lounge for iPad2 fås i hvid/beige og koster 399 kroner. Måske den perfekte julegave til familiens nørd, der har svært ved at lægge sin iPad 2 fra sig?

www.targus.dk

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.