Julegaveide: smartphone med to sim kort

Julegaveide: smartphone med to sim kort

I dag skal det handle om en ganske ny smartphone på det europæiske marked. Producenten hedder Kazam, og er et af de få europæiske smartphone-huse, som tager kampen op imod giganter fra USA og Asien. Det er jo ingen hemmelighed, at smartphone området er dækket godt ind med produkter fra Apple, HTC, Samsung og LG, så det er da kun glædeligt at en lille, ny spiller melder sig klar på banen. Kazam lancerer hele 7 nye smartphones fra starten af, og på den måde forsøger lilleputten at markere sig over for de tunge modstandere. En af de store herrer blandt Kazams styrende personer, er danske Frank Jensen, og han har fået ansvaret for at sælge Kazam smartphones i hele det nordiske område. En af disse smartphones er modellen Trooper 5.0, som hermed er dagens julegaveide på Nettips. Der er nemlig tale om en ganske interessant smartphone med en skærm på 5 tommer til en særdeles attraktiv pris.

Prisen siger nemlig blot 1.400 kroner, og hvis nogen mener at dette er en stor økonomisk slat penge at aflevere for en smartphone, må jeg konstatere at mange andre lignende modeller hurtigt løber op i en højere prisdivision. Samsung, LG, HTC og Apple har produkter på markedet, som snildt løber op i 4.000 – 5.000 kroner, så i det lys må det siges, at Kazam muligvis rammer plet. Dette kommer naturligvis helt an på, om Kazam forstår at levere en kvalitetsvare til prisen. Og fra start forsøger Kazam at provokere de store spillere. Kazam leverer deres smartphones med et års skærmgaranti. Dette betyder at hvis din Kazam smartphones skærm revner eller på anden vis går i stykker, udskiftes skærmen kvit og frit. Desuden leveres Kazam smartphones med et særligt system, som gør det muligt for teknikere at fjernstyre og dermed tjekke telefonerne for softwarefejl.

To simkort i Kazam smartphone

Dog skal jeg straks råbe et meget højt hurra for en detalje, som jeg længe har savnet på smartphone området: det er nemlig muligt at placere 2 sim kort i Kazam smartphones. – Og hvad har du så tænkt dig at bruge det til, spørger nogen sikkert interesseret. Personligt har jeg min egen smartphone i lommen, og når jeg bevæger mig på jobbet, tager jeg også en anden mobiltelefon i brug. Dette er en Nokia med et efter min mening forældet styresystem. Ved at bruge en Kazam smartphone kan du nu samle din private og din arbejdstelefon i én smartphone, og du har dermed nemmere adgang til mange personlige ting og sager, uden at du behøver at veksle mellem arbejdstelefon og privat smartphone. Netop finessen med at placere to simkort i samme smartphone er med garanti noget, som vi vil se de store aktører bringe på banen i fremtidige modeller, så personligt synes jeg det er herligt, at Kazam bryster sig på dette område. Respekt for det! Hvilket mobilabonnement har du?

Dagens julegaveide er en Kazam Trooper 5.0, som leveres med en 5 tommer stor skærm med en pæn opløsning på 480 x 854 pixels. Styresystemet er min personlige favorit, nemlig Android 4.2, så på det punkt lever den helt op til mine personlige forventninger. Bag kølerhjelmen ligger en 1.2GHz Dual Core processor. Skal der udtrykkes skepsis over telefon, må det blive det interne lager, idet denne Kazam smartphone blot rummer 4 GB internt lager og 512 MB RAM. Der er dog mulighed for at udvide lageret med op til 32 GB via et micro SD kort. Kameraet hører ej heller til de største aktører på området med et 5 megapixel kamera. Nu hører jeg dog ikke til kamerafanatister, så det lever fint op til mine forventninger. Jeg har ikke behov for superoptik, når jeg telefon-fotograferer, da de fleste billeder fra min smartphone bruges til finurlige Facebook opdateringer og live shots.

Attraktiv smartphone for forældre

Og hvordan kan Kazam blive en alvorlig konkurrent til de store drenge på smartphone området? Jo, først og fremmest finder jeg firmaets prispolitik særdeles interessant. Vi ved at kinesiske Huawei begynder at møve sig ind på området med smartphones i den prisbillige ende. Kigger man på udbredelsen af smartphones er det tydeligt at de gammeldags mobiltelefoner er på gevaldig deroute til fordel for disse nymodens apparater. Smartphones vil snart være hvermandseje, også i skolegården, og Kazam smartphones kunne godt være en interessant julegave til børnene, som somme tider glemmer at passe godt på deres ting. Mange børn ønsker sig en smartphone i julegave, og med en Kazam smartphone til 750 kroner (Kazam Trooper X3.5) samt en medfølgende skærmgaranti, så forestiller jeg mig, at det er en model mange forældre finder attraktiv.

Tag dog ikke fejl af at mange voksne også kan få stor glæde af en Kazam smartphone. Netop systemet med de to sim kort er glædeligt for arbejdsfolk og for folk, som rejser meget og derfor ofte har udenlandske sim kort i lommen. Nu er det slut med irriterende udskiftning af sim kort. Begge sim kort er lagt i telefonen, og man vælger derfor selv, hvilket sim kort der skal være aktivt. Det er da super smart. Priserne for Kazam smartphones bevæger sig fra 750 kroner for den billigste, mens flagskibet, KAZAM Thunder Q5.0, koster 1.900 kroner. Der medfølger headset og cover i købet.

www.kazam.mobi

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.