Jack Thompson sagsøger FaceBook

Jack Thompson sagsøger FaceBook

Den selvudnævnte korsridder mod alle former for vold i computerspil, Jack Thompson, har set sig så gal på en gruppe medlemmer på FaceBook, der kalder sig “I hate Jack Thompson”. Gruppen som har over 1400 medlemmer. Han nu har anlagt sag mod FaceBook med et erstatningskrav på 120 millioner dollars for psykiske skader på grund af en udtalelse fra en af gruppens medlemmer, som han selvfølgelig har taget et screenshot af.

Årsagen til Jack Thompsons berømmelse, er at han forsøgte at sagsøge flere af folkene bag Grand Theft Auto i 2006, da han hævdede, at spillet opfordrede de unge til at stjæle biler og skyde politibetjente. Sidenhen har han gjort sig bemærket ved at forsøge at få både nogle spil og sange forbudt, fordi han mente de opfordrede til vold mod myndighederne.

I 2008 tabte han sin bestalling som advokat og har så i stedet brugt tiden til at stille op til interview, hvis der var nogen der var interesseret. Han har også oprettet sin egen hjemmeside, hvor tilhængere blandt andet har mulighed for for at læse hvorfor han mener at Sims2 er farligt!

Hvis du vil læse mere om ham kan du gøre det her:

http://en.wikipedia.org/wiki/Jack_Thompson_(activist) eller her www.jackthompson.org

Ved det sidste link vil du dog blive mødt af en gul advarsel fra WOT, hvor der står at siden er utroværdig.

Årsagen til klagen over “I hate Jack Thompson” gruppen er, at en af medlemmerne i gruppen i en kommentar skulle have udtalt at Thompson burde have en på hovedet med en Atari 2600. Thomson hævder nu i sin klage, at denne udtalelse burde være taget lige så alvorligt, som den mordtrussel mod præsident Obama, der var blevet skrevet et andet sted på FaceBook. Denne udtalelse er omgående blevet fjernet.

Bortset fra igen at have bragt sig selv i offentlighedens søgelys, har han på denne måde også leveret reklame for “I hate Jack Thompson” gruppen. FaceBook har udtalt at de vil bekæmpe sagsanlægget med alle midler.

Kommentar
Jeg tror ikke at et slag med en Atari 2600 ville kunne være til nogen gavn, da manden ser ud til at være så selvoptaget at han sandsynligvis ikke ville opdage det. Gad vide om Thompson ikke har overtrådt copyright bestemmelserne  ved at offentliggøre andres udtalelser uden at have fået tilladelsen…

www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601103&sid=aJ4XcDJlO1to

www.dailytech.com/article.aspx?newsid=16409

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.