Jabra Sport Wireless+

Jabra Sport Wireless+

For nyligt omtalte vi et spændende produkt her på Nettips. Vi skrev nemlig om nogle trådløse høretelefoner fra Plantronics. Lige netop muligheden for at slippe for bøvlede og irriterende ledninger fra høretelefoner til eksempelvis smartphone er virkelig en stor fordel, når man er en smule aktiv på løbebåndet. Der er dog mange andre producenter, som fabrikerer lignende tiltag. Jabra er én af dem. De lancerer i øjeblikket deres trådløse høretelefoner. De hedder Jabra Sport Wireless+, og her er der også tale om et produkt, der er værd at give omtale på nærværende it blog. Jabra Sport Wireless+ er nemlig som skabt til sportsudøvere, og vi vil så gerne være med til at udbrede folkesundheden blandt it nørder.

Når man åbner æsken med Jabra Sport Wireless+, slår det én at Jabra virkelig gør noget du af tingene. Knaldhamrende lækker emballage røber, at Jabra vil kunderne det godt. Man får straks øje på de labre høretelefoner, som er udstyret med praktiske nakkebøjler, som man ganske vist lige skal vænne sig til. Under disse høretelefoner ligger andre godbider i form af 7 eargels, så du får de trådløse høretelefoner, som du ønsker dig. Trods den beskedne størrelse rummer Jabra Sport Wireless+ en ganske god og gedigen bas, og den indbyggede radio gør dig i stand til at lytte til radio de fleste steder.

Jabra Sport Wireless+ er testet efter amerikanske militære standarder, så de kan holde til lidt af hvert. Det skulle kunne holde til at falde ned fra halvanden meters højde, og så har de trukket i nakkebøjlen med en styrke på 3 kg – det gjorde de 5.000 gange – og Jabra Sport Wireless+ klarede alle pinsler uden problemer. Til folk med smartphone er der muligvis lidt ekstra bonus i form af en 3 måneders gratis brug af trænings-app’en Endomondo. Endomondo er fremragende hvis du ønsker overblik over cykel- eller løbeturen. Med Jabra Sport Wireless+ kan du besvare indgående opkald, mens du træner. Dette gøres såmænd blot ved at røre headsettet og så ellers sige “Hej, det er Allan”…

Prisen er måske en anelse speget – 799 kroner – men lyd er god og komforten er bestemt værd at have med i overvejelserne, hvis man går efter et trådløst headset.

www.jabra.com

 

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.