Jabra Sport Pace

Jabra Sport Pace

Når man sidder mange timer ved tastaturet, bliver det pludselig meget vigtigt, at man kommer væk fra skærmen og af sted i bevægelse. Stillesiddende arbejde er ikke nogen gave til din krop, og det handler om at få rørt dig en smule i mindre eller større omfang.

Personligt spiller musik en vældig stor rolle i min tilværelse, og mens disse linjer skrives lytter jeg til Mikael Simpson, som hamrer derudad med nummeret ”Inden du falder i søvn”. Mine pc højttalere er noget af det første jeg sætter til, hvis jeg får nyt computergrej.

Uheldet var ude

Det samme er gældende, når jeg et par gange hopper i det lokale fitness center, Solo Fitness. Her har jeg i 4-5 år været ufattelig glad for mine Sennheiser høretelefoner, som har været lige så fast bestanddel i min sportstaske som mine gummisko. Men en dag ved ”sofacyklen” gik det galt. I et uopmærksomt øjeblik fik min fod vristet sig hen over ledningen, og uheldet var uundgåeligt: jackstikket gik i stykker.

Jeg fik en god ven til at reparere dette jackstik, men det er aldrig blevet godt igen. Nu har jeg igennem et stykke tid levet med mine Sennheiser høretefoner, hvor højre kanal er helt død. Det bliver man skør af i længden. Derfor er der kun én gyldig løsning tilbage: at anskaffe sig nye høretelefoner.

Valget er faldet på de nye Jabra Sport Pace høretelefoner, som koster i nærheden af 800 kroner. Jabra er kendt for de gode headsets som de sender på markedet, og man er som regel garanteret god kvalitet, hvis man betaler lidt ekstra for at få et godt resultat i ørerne. Grunden til skiftet er altså en defekt ledning i de gamle høretelefoner. Det sker ikke med de nye: Jabra Sport Pace er nemlig trådløse.

Trådløst headset fra Jabra

Det betyder at det er slut med at fumle med en irriterende ledning, når der skal lytes til musik via Spotify på min nye Nexus 6P, den roste smartphone som er produceret hos Huawei i tæt parløb med Google. Jabra Sport Pace har naturligvis indbygget opladeligt batteri, og du kan løbe i op til cirka 5 timer på en opladning.

Med disse høretelefoner i ørerne går træningen meget lettere for mig. Jeg bliver mærkelig rastløs, hvis jeg ikke har musik i ørerne under træning, eller hvis jeg ikke kan lytte til de seneste nyheder. Man kan sågar downloade en Jabra app, Jabra Sport Life, der giver dig statistikker og test ud fra en slags overvågning af din træning.

Jabra Sport Life holder øje med din fart, forbrændte kalorier, distance og rute via GPS’en på din smartphone. Den indbyggede fitnesstest holder desuden øje med din udvikling, så du løbende (!) kan holde øje med, om alt i træningssammenhæng går som det skal.

Bøjler holder headsettet i øregangen

Nu er Jabra Sport Pace et headset, hvor du propper lyttedimserne ind i ørerne. Den slags har jeg aldrig været ret god til. Jeg foretrækker helt klart et traditionelt headset med bøjle på hovedet, som sidder godt og stabilt, så lyden ikke forringes. Derfor er det glædeligt at Jabra Sport Pace er udstyret med to bøjler, som gør at headsettet faktisk sidder overraskende godt – også når du er i bevægelse.

Vægten kan dermed holdes nede på blot 21 gram, så du sagtens kan holde ud at have dem i ørerne længere tid ad gangen. Ledningen, som hjælper dig med at regulere lydstyrke er i øvrigt lysreflekterende, og dermed kan du ses, hvis du løber en tur i mørket.

Sammenfattende kan der siges følgende om Jabra Sport Pace:

  • De er rare at have på i længere tid ad gangen
  • Trådløsheden gør at du slipper for irriterende ledninger
  • Ørebøjlerne gør at headsettet sidder godt
  • Der er en god dybde i lyden – dejligt med en bas, hvis man lytter til poprock¨
  • En opladning klarer 5 timers lytning
  • Headsettet kan naturligvis også bruges som mikrofon ved telefonsamtaler
  • De er i øvrigt afvisende over for sved, stød og støv

www.jabra.com/pace

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.