Jabra Clipper – clips musikken på tøjet

Jabra Clipper – clips musikken på tøjet

Høretelefoner kan være en god ting at have ved hånden, hvis man ønsker at lytte til musikken på mobilos eller på den kære iPod MP3-afspiller. Nu er det således at høretelefoner fås i mange forskellige udgaver. Personligt er jeg pjattet med Sennheizers klassiske høretelefoner med bøjle henover hovedet, men jeg bliver også ret imponeret, når nye diskrete høretelefoner rammer markedet. Jabra præsenterer i øjeblikket deres Clipper – en supersmart høretelefon, hvor du til en vis grad slipper helt for irriterende ledninger.

Jabra Clipper består af et meget praktisk sæt, hvor en slags receiver nemt kan clipses fast på tøjet. Receiveren er i stand til at opfange musikken fra din mobiltelefon eller iPod via Bluetooth, og dermed har du i højere grad friere bevægelsesmuligheder. Du er med andre ord ikke låst fast på den længde ledning som typiske høretelefoner har. Desuden har Clipper den klare fordel, at sættet automatisk fader din MP3-musik ned, hvis du har den koblet til telefonen, og den pludselig ringer. Den tynde clips-on enhed, der
er udviklet af GN Netcom, har noise-blocking høretelefoner, der giver dig mulighed for at lytte til din favorit musik og besvare opkald, når du er på farten. Det er faktisk rigtigt rart, at høretelefonerne “udelukker” støj fra den virkelige verden ved hjælp af denne såkaldte noise-blocking.

Styr det hele med én knap
Scenariet kunne være følgende: du er på vej hjem fra arbejde eller skole, og du beslutter dig for at lytte til musikken, mens du er på farten. Telefonen lægger du diskret i din taske, efter at du har sørget for forbindelse mellem mobilos og Clipper. Herefter clipser du Clipperen fast til din jakke. De 20 gram mærker du ikke. Herefter spiller Clipper den valgte musik, og hvis telefonen ringer, overdøves musikken af ringetonen. Ved berøring af en multifunktionel knap kan brugeren nemt trykke på pause, skifte nummer eller justere lydstyrken. Smart. Rækkevidden på Clipper er på godt ti meter, og hvis du bevæger dig længere væk, kommer der knas på linjen i form af et advarselssignal.

Med Jabra Clipper har du et sæt fikse høretelefoner, som kan kobles til alle Bluetooth-enheder – også computere, der er udstyret med en Bluetooth-sender. Hvis du har et stjernegodt sæt høretelefoner i 3,5 mm, kan disse sagtens kobles til Clipper, så det vil jeg gøre med mine Sennheizer. Ingen problemer der. Batterilevetiden på Clipper er på seks timers taletid, og den medfølgende adapter sørger for at lade Clipper op, når den er løbet tør for strøm. Prisen for Jabra Clipper er 399 kroner.

www.jabra.com

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.