iPod doping

iPod doping

Internettet er fyldt med interessante nyheder, og her er et par stykker der måske kunne interessere dig. Det er lige fra doping til Firefox på gyngende grund.

iPod doping
De fleste har på et eller andet tidspunkt hørt om doping, særlig hvis man har fulgt med i cykelsport.

Opfindsomheden når det gælder brugen af doping har været stor, men nu er ser de forskellige kontrollører ud til at få et nyt problem angående doping syndere.

Jennifer Goebel vandt for 10 dage siden damernes afdeling af Lakefront Marathon i Milwaukee. Hun er nu blevet frakendt titlen og mister samtidig præmien på 500$, som hun fik for sin præstation. Ved hjælp af billeder, der var taget af hjælpere, fandt arrangørerne efter løbet ud af at Jennifer Goebel havde øget sin præstation ved at bevæbne sig med en iPod under løbet, og da arrangørerne mener at musik fremmer præstationen, er hun blevet disket.

http://de.engadget.com/2009/10/13/ipod-doping-kostet-marathon-siegerin-den-titel/

Kommentar:
Hvis musik anses for doping, skal brugerne så straffes efter hvilken slags musik de hører? For at give et eksempel, hvilken form for musikdoping burde man anse som den groveste, musik fra AC/DC eller Sussie & Leo.

Firefox
Firefox er altid under udvikling og det er altid spændende at se, hvad der kommer af spændende tiltag fra Mozillas side. En af de ting de fleste kende, er at når man drejer sin dyre mobiltelefon, så drejer billedet med. Mozilla havde egentlig planlagt at sørge for at samme funktion også kunne bruges i deres kommende version 3.6  til mobiltelefoner, men da man nu var så godt i gang, så kunne man jo også sørge for samme funktion kan benyttes, når du render rundt med din bærbare computer.
http://www.techspot.com/news/36551-firefox-36-can-detect-computer-orientation-.html

Hvordan det kunne se ud, kan du se i en video på dette link.
http://hacks.mozilla.org/2009/10/orientation-for-firefox/

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.