iPhones har flere liv

iPhones har flere liv

En ny iPhone er en stor investering, det må vi erkende. Det er ikke fordi den er urimelig dyr, mere et tegn på at en iPhone i dag er så meget mere end bare en telefon: den er en lille computer.

Det betyder at ikke alle umiddelbart har råd til at købe den allernyeste iPhone, når den kommer på markedet, eller at nogen simpelthen ikke vil give så mange penge for en telefon. Det kan også være at ens barn ønsker sig en iPhone, men man ikke tør stikke et stykke dyrt elektronik i hænderne på poden.

Omvendt er der også mange mennesker, der altid skal have det nyeste og især Apple-fans er meget dedikerede til deres i-produkter. Med den hastighed Apple designer og producerer nye iPhones, så betyder det at der ender med at ligge rigtig mange “ældre” iPhones rundt i skufferne hos alle dem, der hele tiden køber den nyeste model. Her snakker vi om smarte og velfungerende smartphones, der ville være en god telefon for rigtig mange mennesker, der ikke nødvendigvis drømmer om at have den allernyeste model.

Det har nogle smarte iværksættere gjort noget ved, i det de med firmaet BrugteiPhones.dk indkøber alle de brugte iPhones og giver dem et nyt liv. Alle de telefoner de køber er i god stand og holder den sædvanlige høje Apple-standard, men alligevel shiner de dem op og sælger dem derefter videre til alle de, der drømmer om at eje en iPhone, men ikke har økonomisk formået til at købe en helt ny.

Et godt alternativ til at købe på afbetaling

Mange mennesker, der gerne vil købe en iPhone, men som ikke har pengene til at lægge kontant, ender med at købe deres nye telefon på afbetaling. Dette kan være en fin løsning, man skal bare være opmærksom på, at man ender med at betale en langt højere pris for telefonen i sidste ende. Dette er jo klassisk afbetaling. Man deler betalingen ud på et antal rater, og betaler renter for denne tjeneste.

Med den i forvejen høje pris på en iPhone, vil det at købe den på afbetaling koste dig et endnu højere beløb, så overvej om du virkelig vil give så mange penge for en ny telefon, når du kan få den anden nyeste model for meget færre penge?

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.