iPad 2 i hjemmet

iPad 2 i hjemmet

Nå, så skete det. Denne artikel forfattes på husets nye iPad 2. Jo, den er god nok. Vi har invester i en lille tablet computer, og vi valgte altså tabletten fra Apple. Jeg skjuler ikke at jeg er en ægte Android, når det handler om smartphones, men efter at have afprøvet en del tablet computere, er iPad efter min mening den stærkeste på markedet i øjeblikket.

Det betyder at jeg har skilt mig af med min HP NetBook, som jeg ellers har været glad for, når jeg blot skulle tjekke mail eller hyggesurfe. Væk er min bitte pc og i stedet skal jeg vænne mig til at bruge et tastatur på skærmen. Og det er ikke helt nemt, synes jeg. Derfor må du bære over med mig, hvis dr er slåfejl i artiklen her. Eller hvis der er mystiske ord. iPad er nemlig ret aktiv, når det handler om at foreslå ord mens Amman skriver. Og det er både godt og skidt. Desuden er det ofte noget tungt at skulle placere amatøren på bestemte placeringer i dokumentet. Men jeg skal nok lære det!

Nu venter nogle spændende dage med at lære iPad at kende. App st o og den slags. Men jeg har et spørgsmål til dig: gider du at hjælpe mig på vej? Ahar du gode tips og tricks til iPad 2? Er der Apps jeg bare skal have? Tak for hjælpen!

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.