Interessant nyt fra Sony

Interessant nyt fra Sony

Så er CES skudt i gang. CES hvad for noget? Jo, CES! Du ved, CES som står for Consumer Electronics Show. Det foregår hvert år i januar i Las Vegas, og det er under denne tre dage lange begivenhed, at mange virksomheder præsenterer deres kommende gadgets, smartphones og dingenoter. Det sker naturligvis også i år fra den 7. januar til den 10. januar. Over 3.000 udstillere er med på messen. Nettips er desværre ikke med på sidelinjen, men til gengæld holder vi øje med nyskabelserne på afstand. Det sker dels via nyheder på nettet og dels via pressemeddelelser. Sony har netop udsendt en pressemeddelelse, som fokuserer på nogle af de nyskabende ting fra virksomheden.

Ny tv-serie

Nye BRAVIA-fjernsyn fra Sony byder på formidable billeder og fornem lyd pakket ind i nytænkt design. Netflix og YouTube er tænkt ind i apparaterne, således at de nu er integreret i højere grad end tidligere. De nye TV apparater dukker op i løbet af foråret 2014.

Ofte er lyden ret dårlig i disse elegante fladskærme, så Sony har udviklet soundbars, der kobles til de flade fjernsyn. De nye soundbars skulle kunne sparke liv i selv den dødeste fodboldkamp eller tv-serie fra Finland. Disse soundbars dukker ligeledes op i foråret ’14. 

Actionkamera
Der går ren actionman i den, når Sony også præsenterer deres nyeste Action Cam HDR-AS100VR. Med sådan et kamera kan du give den fuld gas uanset om du er til speedway eller skiløb. Film optages i full HD og i sublim kvalitet. Action Cam dukker op til marts. Foretrækker du et gammeldags kompakt kamera, bør du kigge efter a5000, som er navnet på et nyt kamera, der også er tilgængeligt i marts. Med en billedsensor på 20,1 megapixels burde du kunne skyde nogle billeder, som uden problemer kan beskæres med enorme kvalitetstab til følge.

Smartphone: Sony Xperia Z1 Compact
Endelig præsenterer Sony også nye smartphones, hvilket efter min mening er det mest interessante. Især Sonys Xperia Z serie er rost i hele verden, og Sony smider nu en ny makker på banen i form af Sony Xperia Z1 Compact. Det er en smartphone med samme imponerende specifikationer som den populære Z1, blot pakket ind i en mindre skal. Jeg håber at jeg ved lejlighed kan få denne eller en af de andre nyere Xperia modeller i hånden, så mine oplevelser kan videregives til læserne herinde.

På falderebet kan jeg da nævne at CES virkelig har været stedet, hvor revolutioner er blevet præsenteret igennem tiden. Af eksempler kan nævnes

  • Videocassette Recorder i 1970
  • CD afspiller i 1981
  • DVD i 1996
  • Xbox i 2001
  • Blu Ray i 2003
  • Den førerløse bil i 2013

www.sony.dk

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.