Ingen Flash i Android 4.1

Ingen Flash i Android 4.1

Adobe trækker stikket ud på Flash på Android i midten af august.


I stedet håber virksomheden, at udviklere vil bruge Adobe Air til at integrere Flash i stedet.


I november forrige år meddelte Adobe at virksomheden ikke længere vil udvikle Flash til Android og nu er Adobe kommet med en tidsplan for afskaffelsen. Fra og med version 4.1 af mobiloperativsystemet kommer det ikke længere til at gå med at installere Flash-appen fra Google Play og den 15. august bliver appen taget væk fra appbutikken, selv for ældre versioner af Android.


Det meddeler virksomheden på Googles nuværende udviklerkonference I/O.


Adobe har besluttet at satse på at få udviklere til at indbygge Flashapplikationer i apps gennem Adobe Air. Virksomheden har nu afsluttet test og certificeringer af Flashappen for nye Androidversioner. De som har en ældre Androidversion vil stadig kunne installere Flashappen, men efter den 15. august forsvinder den helt og Adobe vil derfor anvende installeringsmuligheder i Google Play der gør det svært at opgradere for dem som allerede har Flashappen installeret.


For de der opgraderer til Android 4.1 og allerede har Flashappen installeret rekommanderer Adobe at man afinstallerer appen eftersom den ikke er testet for den nye Androidversion.


Kilde. idg.se

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.