Indkøbsseddel app på din smartphone

Indkøbsseddel app på din smartphone

Indkøbsseddel app på din smartphone… Undskyld den knudrede overskrift, men jeg håber lidt naivt på, at du måske fandt artiklen via Google, netop på grund af overskriften. Jeg tror nemlig at dette tip vil gøre dit indkøbsliv lidt nemmere fremover – også hvis du er en del af en husstand, som ofte handler ind uafhængigt af hinanden. For du ved godt hvad det betyder, ikke? At I pludselig begge har købt 3 liter mælk, 1 rugbrød, 2 liter yoghurt, 1 avis og 500 gram hakket oksekød til aftensmaden. Det er frustrerende at stå med dobbeltportioner, så det smarteste er at synkronisere en indkøbsseddel, så I fremover kun har én indkøbsseddel at tage højde for. Så nu kommer vi til artiklens kerne: hvordan får I en fælles indkøbsseddel på jeres smartphone?

Udfordringen i vores lille husstand er forskellige smartphones. Min kone er til iPhone, mens jeg nørder løs med min Android. Er der nogen som helst måde man kan dele en indkøbsseddel på smartphone på, når der er tale om to smartphone systemer: Android og iOS?? Dette mix giver lidt research, idet gode apps ikke nødvendigvis udvikles til både den ene og den anden. Jeg fandt eksempelvis Out of Milk, som jeg synes ser forbandet god ud, men desværre er den endnu i skrivende moment ikke udviklet til iPhone. Derfor blev jeg glad da jeg opdagede OurGroceries. Det er en app, der udgør en samlet indkøbsseddel for hele husstanden.

Automatisk synkronisering af indkøbsseddel på smartphone

Når denne online indkøbsseddel app, altså OurGroceries, er installeret på jeres smartphones, kan I under Indstillinger angive en e-mailadresse, der udgør en fælles konto. Det er en god ide at oprette en gratis konto hos OurGroceries, hvor I også kan vælge at skifte password, når kontoen er oprettet. Når denne vigtige detalje er på plads, kan I begynde at oprette jeres online indkøbsseddel. For nemhedens skyld er der allerede oprettet en indkøbsseddel på engelsk, hvilket gør det lettere for jer at komme i gang med at bruge appen. Jeg ændrede mange af de engelske gloser til dansk, så det fremover bliver endnu nemmere at oprette en dansk indkøbsseddel.

Men ellers foregår det smertefrit: I kan oprette indkøbsseddel på smartphone eller på websitet, når I er logget ind, og så synkroniserer OurGroceries hele molevitten for jer. Det betyder at hvis du gerne ser, at Lillemor husker at købe en lille hyggeøl til dig, tilføjer du ølbajeren på jeres fælles indkøbsseddel. Når så Lillemor står i Fakta eller Føtex, kan hun øjeblikkeligt se, at hun også skal huske en hyggeøl til dig (det bliver måske en Tuborg Light). Med OurGroceries ser det ud til, at vores husstand omsider har fået en fælles online indkøbsseddel på vores smartphones. Dermed tror jeg på forbedrede indkøb samt bedre økonomi. Du finder appen ved at søge efter OurGroceries eller du kan læse mere om appen på linket herunder.

Hvilken app bruger du som online indkøbsseddel?

www.ourgroceries.com

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.