Ikke for små børn

Ikke for små børn

Visse spil er mere uhyggelige end andre. Det er der vist ikke meget hemmelighedskræmmeri i. Et af de mere hårdføre af slagsen stammer fra de japanske spiludviklere fra Grasshopper Manufacture, hvor nogle af folkene bag det nye Shadows of the Damned er kendt for andre kendte spil, for eksempel No More Heroes, Resident Evil og Silent Hill. Nu har de begået et nyt, voldsomt spil, som altså hedder Shadows of the Damned, og som netop er udkommet herhjemme. Og genren er der ikke noget at tage fejl: action mikset med en anelse gruopvækkende psykologisk krigsførelse.

Vi befinder os i helvede, intet mindre, og spilanmeldere fra nær og fjern roser spillet. Game Informer giver spillet karakteren 9,25 ud af 10 og konkluderer at “Shadows of the Damned er en rejse til helvede, som er værd at tage”. Host. Hak. Støn…
Jo, vi befinder os virkelig i en grum underverden, hvor du roligt kan forvente død, ødelæggelse og uhygge overalt. Du indtager rollen som dæmonjægeren Garcia Hotspur, hvis største mål er at frelse hans elskede Paula fra dæmonernes herre. En af metoderne i dette farlige arbejde er at styre og manipulere lyset, så dæmonerne får forstyrrelser på nethinden.

Undervejs i dette djævelske eventyr får du hjælp fra Johnson, som er en tidligere dæmon, der har evnen til at forvandle sig til et større arsenal af overnaturlige våben. Disse våben kan løbende opgraderes, og dermed får Garcia styrke til at få bugt med de onde skabninge. Shadows of the Damned udkommer til Xbox 360 og PlayStation3.

www.ea.com/shadows-of-the-damned

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.