I sue you

I sue you

Hvis det var på en højhellig søndag burde starten nok være ”Lad os alle sagsøge” for det undrer mig efterhånden ikke, at det er en lukrativ forretning at være advokat i USA og at der i mange amerikanske byer er 24 timers åben i retten.

Bon Jovi sagsøgt.
En Red Sox fan ved navn Samuel Bartley Steele hævder at han havde skrevet sangen “Man I Really Love this Team” i 2004 og han skulle derefter angivelig have givet en ledende medarbejder ved Red Sox et kopi af sangen. Efter at Bon Jovi i 2007 udgav sangen “I Love This Town” hævder Samuel Bartley Steele at det var et kopi af hans sang og har derfor sagsøgt Bon Jovi samt  baseball sammenslutningen MLB for rundt regnet 400 milliarder$
http://www.techdirt.com/articles/20091111/0140386886.shtml

Et spørgsmål om lykke og stress.
Erik Estavillo fra San Jose, Californien kan vist uden problemer betegnes som en ret speciel herre, for det ser ud til at sagsanlæg er mandens hobby. Efter at være blevet bandlyst fra Sony PlayStation Network under et spil, anlagde han sag mod firmaet for at have krænket hans forfatningsmæssige rettigheder, denne sag blev afvist i september, denne afgørelse skulle dog være appelleret.

For at holde sig i form anlagde han så sag an mod Microsoft og Nintendo. Han mener at være berettiget til erstatning fra Microsoft,  fordi hans ødelagte Xbox 360 giver ham stress og mener samtidig at opdateringen til Nintendo gør det umuligt af modtage tredjepartsprogrammet Homebrew Channel og derved forhindre ham i at finde lykken.

Lige en sag til
Når man har 3 sager kørende burde det egentlig være mere end rigelig, men nu ser det ud til at Estavillo nu går efter Blizzard på grund af World of Warcraft. Han mener der spildes for meget tid ved at være død i spillet og så skulle finde sit lig igen, at rejserne mellem de forskellige opgaver er for lange og besværlige , at den månedlige ydelse er for stor, og han er utilfreds med at nogle ydelser ved spillet koster ekstra.
Dette og et par andre ting har gjort ham deprimeret, så han forlanger 1 million$ i erstatning.
http://www.gamespot.com/news/6241266.html

Kommentar:
Det lader til at man i USA kan sagsøge hvem som helst for hvad som helst, og hvis man har lidt held i sprøjten så scorer man penge og opmærksomhed. Passende til denne artikel dette nummer fra YouTube.
 http://www.youtube.com/watch?v=09I4Mi5IUl4

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.