Hvordan kan nettet hjælpe dig med at spare penge?

Hvordan kan nettet hjælpe dig med at spare penge?

De fleste danskere er daglige brugere af internettet. Hvad end du læser dine nyheder online, hører musik fra en streamingstjeneste, tjekker ind på facebook eller følger med på din yndlingsblog, sker det online.

Men er du opmærksom på, at internettet også kan bruges til at spare penge?

Langt de fleste virksomheder er efterhånden at finde online. Og det vil oftest være langt nemmere for dig, at besøge en hjemmeside end en fysisk butik. Med internettet har du f.eks. muligheden for, at sidde hjemmefra og planlægge dine dagligvareindkøb før du bevæger dig af sted. Du kan finde ud af, hvem der har tilbud på hvad og derudfra vælge om det er Netto, Føtex eller Irma der skal besøges netop i dag.

Det samme gælder, hvis du er på jagt efter en ny bilforsikring, eller hvis du blot vil tjekke op på, om du har den løsning der passer bedst til dig. Der er mange udbydere på markedet og  konkurrencen er hård. Det betyder også, forsikringsselskaberne konstant bliver udfordret på pris og du vil ofte se, at der kan være mange penge at spare alt efter hvilket selskab du vælger.

Samlino.dk har i samarbejde med nettips.dk samlet nogle tips til dig – hvem ved, måske betaler du mere end du behøver;

Overvej dit behov

Til at starte med, bør du tænke over dit behov. Hvilken type bilforsikring du har brug for, kommer an på flere ting. Hvor gammel er f.eks. bilen som du vil forsikre? Som hovedregel, bør du ikke kaskoforsikre en bil der er ældre end 10 år. Ejer du en ældre bil, kan du spare mange penge årligt ved at fravælge kaskoforsikring.

En anden udgift er vejhjælp. Kører du lange ture dagligt, eller bliver det højest til en tur til og fra arbejde? Hvis du sjældent kører længere ture, vil vejhjælp måske give mening at fravælge. Der er stor forskel på hvad du har brug for alt efter om du er 100km fra din bopæl, eller du blot er 10km væk og kan få et lift af en kollega eller et familiemedlem.

Vi er alle forskellige, og det bør vores bilforsikring også være. Ofte vil du endda se, at husholdninger med flere biler behøver forskellige bilforsikringer på bilerne, da der kan være stor forskel på hvilken bil man bruger til hvad.

Brug en sammenligningsportal

En nem måde at skabe et overblik over alle tilbuddene der findes, er ved at benytte en sammenligningsportal der nemt og overskueligt samler alle priserne på markedet. Her kan man indtaste sine detaljer, så man får så nøjagtigt et billede af sine muligheder som muligt.

Og husk, at én ting kan være en besparelse på din bilforsikring, men flere selskaber tilbyder samlerabat hvis du flytter alle dine forskellige forsikringer til samme selskab. Det er værd at tage med, hvis du kan være lidt fleksibel i forhold til udbyder.

Læs også

1 Comment

 1. Bent Vester

  Et website som f.eks. http://www.MyBanker.dk kan hjælpe mange til at spare tusinde af kroner om året, ved at skifte bank ! Det gælder både Renter og Gebyrer !

  Men for De der har lidt gemt væk til en “Dårlig dag”, så giver mange Banker og Sparekasser ofte det svar, at man nærmest er til besvær !

  Og vi ønsker jo ikke at være til besvær vel ! Så hvorfor ikke lave en opsparingskonto i IkanoBank.dk (Ikea), det er gratis, og du får p.t. 0,6% i rente p.a., og du kan flytte dine midler til enhver en tid. Det er da bedre end ingen ting, og så er du jo ikke til “besvær” for din nuværende bank !

  For De af Jer som ønsker information om forvaltning af Penge, kunne http://www.budgethuset.dk/ måske være et sted at søge information. Der er også en side om Kirkeskat, hvor man kan se udregninger som f.eks Quote:
  Familieadvokaterne har udregnet at en typisk person med en indtægt på 340.000 kr. om året kan spare 155.000 kr. i løbet af sit liv ved at melde sig ud af folkekirken.
  Det svarer til 227,- om måneden!
  : UNQUOTE

  Mvh
  Bent Vester

  Reply

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.