Hvilken farve er din mus?

Hvilken farve er din mus?

Det man hører er man selv! Vis mig dit køleskab og jeg skal fortælle hvem du er! Jo, der er sådan set rigeligt af små talemåder, der har til formål at spotte folk: hvem er de, hvilken type er de og hvilke personer omgås de. Nu er Sandberg ude med en pressemeddelelse, der fortæller, at sorte mus er yt. Folk vil dælme have farver på bordet, når de klikker løs med musen.

Sandberg spurgte – via Facebook – kunderne om hvilken farve kunderne foretrak deres mus skulle have, og svaret var ret entydigt: Lilla og sølv er farver, som folk tilsyneladende godt kunne tænke sig at det lille skadedyr skal besidde. På forhånd havde Sandberg udstukket en række farver, som folk kunne vælge imellem, for ellers ville besvarelsen sandsynligvis blive alt for broget med alskens farvenuancer.

Derfor har Sandberg sendt en ny serie mus på markedet. De kalder de små mus for Wireless DesignMouse, og som navnet antyder, er der naturligvis tale om trådløse mus, som skulkle have en høj præcision, fiks størrelse, 5 års garanti samt en stærk pris som de fleste kan betale, nemlig 149 kroner.

Og nu hvor vi er ved de små mus, kunne jeg da godt tænke mig at vide hvilken farve mus du bruger. Personligt er jeg i øjeblikket med at slide en sortfarvet Microsoft-mus ned til hælene. I mange år har jeg brugt mus fra Logitech og Sandberg, men denne beskedne mus fra Microsoft til cirka 150 kroner er faktisk alle pengene værd.

Betyder farven noget for dig? Hvis du havde spændende alternativer, ville du så fravælge den sorte eller hvide mus frem for en anden?

www.sandberg.it

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.