Hvem hvad hvor

Hvem hvad hvor

Så sidder man en hellig tirsdag aften og skal forberede en lille festsang og -tale. Der er dømt rund fødselsdag, og et udgangspunkt for talen kan være et lille oprids af, hvad der skete det år, hvor fødselaren blev født. En googling kan gøre underværker, men ofte er det en smule svært at finde en kreativ søgestreng, som gør livet nemt. Derfor er denne hjemmeside muligvis lidt af et guldkorn til folket.

What happened in my birth year er navnet på hjemmesiden, som er endnu mere simpel end Google. Her har du nemlig kun én mulighed: at indtaste et årstal. Nix weiter. Ingen dikkedarer. Bare et årstal. Det forsøgte jeg mig med, og herefter startede en slags nedtælling fra 2010 til året jeg indtastede. Først fik jeg at vide, at der ikke fandtes en Google dengang. Eller en Yahoo. Til gengæld får jeg masser af facts om året, blandt andet

  • filmtitler
  • Oscar-vindere
  • populære bogtitler
  • Nobelprisvindere og meget mere

Det hele serveres som en slags lysavis, som jeg finder en anelse belastende. Når det er sagt, er det en ganske nyttig hjemmeside, som måske hjælper dig videre med en opgave, en tale eller måske blot lidt filosoferen over hvor tiden blev af.

www.whathappenedinmybirthyear.com

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.