Hvem ejer hjemmesiden?

Hvem ejer hjemmesiden?

Hvem ejer hjemmesiden? Det er et spørgsmål jeg ofte får stillet, når en kunde er ude efter et specifikt domæne. Somme tider kan det nemlig være hensigtsmæssigt at vide, hvem der står bag en specifik hjemmeside. Måske er du som sagt interesseret i at købe det pågældende domæne, eller måske har hjemmesideejeren nogle budskaber, som du ønsker at konfrontere vedkommende direkte med. Det kan også være at sitet indeholder materiale, som du er en smule luren overfor. Derfor kan det være fornuftigt at undersøge, hvem der ejer hjemmesiden og domænet. Det kan du snildt gøre med tjenesten på eWhois.

eWhois er en helt gratis tjeneste, som er i stand til at give dig relevante informationer om et domæne, en hjemmeside eller en IP-adresse. Systemet er så smart indrettet, at du blot indtaster webadressen på websitet ind i søgeboksen. Meget hurtigt får du oplysninger om mange detaljer for hjemmesiden.

Info om hjemmesiden, bl.a.:

  • hvem linker til hjemmesiden
  • hvilken Ip-adresse sitet er hosted på
  • hvilke Google ID’er der er knyttet til sitet
  • Rangering hos Alexa.com og Compete.com
  • Sitets seneste opdatering (hvilket rammer helt ved siden af)

Desuden får du at vide, hvilke andre websites, der ligger på samme webhotel. Endelig kan du høste en række informationer om den person eller det firma, der ejer domænet. Jo, eWhois er et ganske smart og hurtigt værktøj at have liggende blandt sine Foretrukne websites. Hvem ejer hjemmesiden Nettips.dk? Ja, tjek det ud via nedenstående link.

www.ewhois.com

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.