Hvad ville Google gøre?

Hvad ville Google gøre?

En venlig læser, Morten Juhl-Johansen Zölde-Fejér, har endnu en gang beriget Nettips.dk med et superlink, som vi fluks bringer videre. Det drejer sig om 3 gratis lydbøger fra DRs P1-program, Harddisken. Programmet fylder 18 år, og som de skriver forærer de gaver væk fremfor at modtage gaver. Det bør vi læsere/lyttere være taknemmelige for, idet Harddisken forærer 3 virkelig gode og gratis lydbøger til hele befolkningen. Bøgerne vil uden tvivl vække opsigt, og det er der god grund til. Det er nemlig gode kvalitetslydbøger med spændende indhold.

Steve Jobs – manden bag Apple
Den første lydbog der gives væk, er ”Steve Jobs – manden bag Apple”. Bogen er skrevet af Leander Kahney, som er tidligere skribent for det amerikanske magasin, Wired. I bogen definerer Kahney 7 personlighedstræk ved Steve Jobs. Bogen kan hentes lige nu og frem til den 24. januar.

Facebook – fra kollegieværelse til børskandidat
Næste gratis lydbog er bogen ” Facebook – fra kollegieværelse til børskandidat”. David Kirkpatrick har skrevet bogen, som tager udgangspunkt i Mark Zuckerberg og hans nøglemedarbejdere. Det er jo Zuckerberg der officielt står bag Facebook, og i bogen hører du en masse om dannelsen af Facebook samt de ting, der foregik i kulissen. Bogen kan hentes fra den 18. januar til den 7. februar.

Hvad ville Google gøre?
Tredje og sidste gratis lydbog fra Harddisken er den i mine øjne mest spændende. Titlen er den noget spooky ” Hvad ville Google gøre?”, og bag bogen står den amerikanske journalist Jeff Jarvis. Han er optaget af Google som virksomhed, og Jarvis stiller det interessante spørgsmål: Hvad ville Google gøre, hvis de skulle erobre din branche? Herefter kigger han på nogle brancher og giver dem muligvis råt for usødet. Hvad ville Google gøre er en meget spændende titel. Lydbogen kan hentes gratis fra den 1. til den 21. februar.

De tre gratis lydbøger kan hentes via iTunes, ZENcast eller pr XML. Alternativt lægger de på hjemmesiden som zip-filer.

www.dr.dk/p1/harddisken/lydbog

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.