Hvad twitter de om?

Hvad twitter de om?

Twitter skulle efter sigende være det helt store hit rundt omkring. Især amerikanerne er begejstrede for at twitte løs, hvilket kort forklaret betyder, at man sende små tekstbeskeder ud til den flok, der følger de twits man skriver. Personligt har jeg en profil på Twitter, men jeg har endnu ikke helt lært at bruge systemet optimalt. Og så vælger jeg at lade det ligge en rum tid endnu. Du finder mig på Twitter.com/nettips. Forvent ikke mirakler derfra!

Nå, heldigvis er der mange andre der twitter om alt mellem himmel og jord, hvilket tydeligt kommer til udtryk hvis du blænder ind på Trendsmap.com. Det er et site, hvor man løbende kan holde øje med hvad amerikanerne twitter om. Dette gøres for eksempel via det store kort, hvor man zoomer ind på de stater eller byer, som har ens interesse. Det kunne jo godt være at de twitter om noget bestemt i Denver eller Washington.

Man kan også indtaste et søgeord for at aflæse hvad folk skriver om det pågældende søgeord. Da jeg en lørdag formiddag skrev ”Samsung Galaxy Nexus”, var der op til flere der skrev, at der venter en større opdatering til Android 4. Den kommer formentlig til marts. Der var også en del der var interesserede i en pink-farvet version af den labre smartphone. Jo, Trendsmap er udmærket underholdning, hvis man vil lodde stemningen her og der i United Bluff.

www.trendsmap.com

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.